Kemény küzdelem folyik Az Év Fürdője címért

2015.07.03. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Wellness helyszínek, Hírek

Mintegy 70 ezer szavazat érkezett 52 ezer fürdőzőtől Az Év Fürdője közönségszavazáson. A szavazók csaknem 24 százaléka a 16-25 év közötti korosztályból kerül ki.

Lendületesen indult Az Év Fürdője közönségszavazás, hiszen júniusban közel 52 ezren adták le szavazatukat kedvenc fürdőjükre azevfurdoje.hu oldalon. A mintegy 52 ezer szavazótól megközelítőleg 70 ezer voks érkezett, sokan szavaztak a legnagyobb fürdők mellett Az Év Feltörekvő fürdője, illetve A Helyiek Kedvenc fürdője kategóriában, vagyis sikerült felhívni a nagyközönség figyelmét az egyelőre még kevésbé ismert fürdőkre is.
A szavazók csaknem 24 százaléka a 16-25 év közötti korosztályból kerül ki, amit azért fontos kiemelni, mert Az Év Fürdője verseny egyik elsődleges célja, hogy minél több fiatal szeresse meg a magyar fürdőket, illetve ismerje meg a fürdőzés fizikai és mentális egészségünkre gyakorolt pozitív hatásait. 

Heti top 5 fürdő

A verseny mindhárom kategóriában nagyon szoros, szinte naponta változik a sorrend. A végleges eredményre október elejéig kell várni, azonban az aktuális állásra lehet következtetni abból a heti „top 5 fürdőből”, melyekre az adott héten a legtöbb szavazatot adták.

Június 25. és július 2. között Az Év Fürdője kategóriában a Gyulai Várfürdő, az Orosháza - Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő, a Zalakarosi Fürdő, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, illetve a Hungarospa Hajdúszoboszló szerepelt a legjobban. Az Év Feltörekvő Fürdője kategóriában ezen a héten a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ, a Demjéni Termál Völgy, a Bogácsi Thermálfürdő, a kiskunmajsai Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, illetve a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő volt a legsikeresebb. A Helyiek Kedvenc Fürdője csoportban a Békés Uszoda, a Dávodi Strandfürdő, a tiszakécskei Kerekdombi Termálfürdő, a Csillaghegyi Strandfürdő és Uszoda, illetve a Miskolctapolcai Strand emelkedett ki.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing