Kékszalag: Ilyen közelről követhetitek a versenyt!

2017.07.05. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A 49. Kékszalag Erste World Nagydíj minden részlete nyomon követhető lesz a kekszalag.hu website-on, a Facebook Kékszalag-oldalán és – immár hatodik éve – a DigiSport televízió élő közvetítésében. Lássuk a részleteket!

Televízió

Vásárhelyi István áldozatos munkájával és a ledvilag.hu támogatásával már hatodik éve valósul meg a Kékszalag televíziós közvetítése, amelyet természetesen online is el lehet érni. 

A DigiSport tíz kamerával, motorosokról, drónról, egy stúdióból és egy parti riporterrel követi az eseményeket. Július 6-án reggel 8.30-kor kezdődik az adás, amelynek első része nagyjából addig tart, amíg a vezető hajók elérik a kenesei pályajelet. 

A stúdióban Korpás Gábor vezeti majd a műsort, Szedmák Zita riporterként a vízpartról jelentkezik élő interjúkkal, a vízen pedig három motorosból közvetítik majd a versenyt többek között Bakóczy Kálmán és Bakonyi József közreműködésével. A stúdióban szakértő vendégeket: Dénes Istvánt, a Vitorlázás Magazin alapító főszerkesztőjét, Brencsán Ábelt, a Magyar Vitorlás Szövetség versenysport menedzserét és Bagyó Sándort, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának vezetőjét is megszólaltatják.

Az első szakasz után a DigiSport adásában, a DigiSport1 és a DigiSport 2 csatornán körülbelül háromnegyed óránként fognak rövidebb helyzetjelentésekre újra Balatonfüredre kapcsolni, majd a befutó előtt nem sokkal ismét élőben jelentkeznek a vízről, és kb. még fél órát-háromnegyed órát élőben közvetítenek. Szándékaik szerint a győztessel is készül majd interjú rögtön a befutó után.

Aki pedig esetleg lemaradna, szombat este 20.00 órától megtekintheti az összefoglalót a DigiSport2 csatornán.

Online

Az online közvetítést a www.kekszalag.hu oldalon lehet majd megtalálni. A verseny előtti időszakban folyamatosan kerülnek ide ki a versenyzőket és nézőket érintő információk, majd csütörtök reggel beindul a már megszokott „Percről percre” közvetítés. A versenyrendezőségtől, a hajóktól és saját tudósítóinktól kapott információk alapján folyamatosan igyekszünk minden fontos történésről beszámolni, s időnként összefoglaló híreket is adunk.

Fotósaink kint lesznek a vízen, így a fotótárban is frissülnek majd a képek. Az online televíziós közvetítés természetesen az oldalról is elérhető majd, s ugyanitt találjátok majd a NauBit SmartBoat applikációjára épülő nyomkövetést is – több mint száz hajó kap majd trackert, illetve mindazok a versenyzők láthatók lesznek itt, akik letöltik és használják az applikációt.

Közösségi média

Manapság talán már többen tájékozódnak a közösségi médiából, mint a weboldalakról, ezért természetesen a képek és gyorshírek azonnal kikerülnek majd a Kékszalag saját Facebook-oldalára is. Képeket az Instagramra is kiteszünk majd.

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja a neki legalkalmasabb információs csatornát, és élőben nyomon tudja majd követni a versenyt.

Természetesen minden információt és véleményt szívesen látunk és fogadunk, írjatok nekünk Facebook oldalunkon vagy a kekszalag@livepr.hu e-mail címre!

Ha többet akarsz tudni a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjról, keresd fel honlapunkat: www.kekszalag.hu


A 49. Kékszalag Erste World Nagydíjról

A Kékszalag és a Kékpántlika névadó támogatója az Erste World.
A Kékszalag további támogatói: Audi, Generali, Herendi Porcelánmanufaktúra, Ilcsi Szépítő Füvek, Seiko, Travel Channel, T-Systems, Balatonfüred és Budapest Boat Show.
A verseny médiapartnere: Aqua, Balatonfelvidék Neked, Balatonfüred.hu, Compass, DigiSport, First Class, Lánchíd Rádió, Óra Magazin, Porthole.hu Sailing.hu, Vitorlázás, Világjáró.
A verseny együttműködő partnerei: Antenna Hungária Zrt., Balatoni Hajózási Zrt., Balatoni Vízirendőrség, NauBit, Novofer, Országos Meteorológiai Szolgálat.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing