Kéknyelű virágzás ünnepe Badacsonyban

2010.06.02. | Kategóriák: Bor, Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény, Programok

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Kéknyelű Virágzás Ünnepe Badacsonyban, 2010. június 5-6-án. Az idei évben egy apró változás történt a rendezvénysorozat életében. A borászok nem a Badacsonyi dísztéren, hanem a saját pincéjüknél várják a Borbarátokat különböző programokkal és a Kéknyelű borokkal.

A Borbély Család színes programokkal, játékokkal várja a kedves Látogatókat szombaton és vasárnap egyaránt. Látogassanak el a pincénkhez és ismerjék meg családunk tevékenységét, vegyenek részt a Kéknyelű bortotóban és a Kéknyelű vertikális kóstolón, túrázzunk együtt a Csobáncon a Kőmagas dűlőben. Szombat délután hangulatos szalonzenével szeretnénk kedveskedni a Pico- Jazz Duó segítségével és falatozzunk együtt a házi készítésű finomságokból. (Az étkezési igényeket kérjük előre egyeztetni!)

Kóstolják meg a Selection borcsalád 2008- 2009-es évjáratú, kiváló tételeit (Kőmagas, Kéknyelű, Szürkebarát, Gabriella…)

Keresse fel a Borbély Családi Pincészetet és beszélgessünk egy pohár Badacsonyi bor mellett!

Bővebb információ a rendezvényről a www.badacsony.com oldalon!


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing