Kék Duna Wellness Hotel, Ráckeve

Budapesttől alig 50 kilométerre, Ráckevén éled újjá az ókori Róma fürdőkultúrája. A Kék Duna Wellness Hotel egyszerre nyújtja a régi korok tapasztalatát és a modern kor vívmányait, melyek mind a pihenést és kikapcsolódást szolgálják. A szálloda, 45 szobával, 3 étteremmel, több különböző méretű és adottságú rendezvényteremmel, valamint számos kényeztetető wellness szolgáltatással várja látogatóit.

Az igénybe vehető wellness szolgáltatások széles tárházából íme, egy kis ízelítő:
tepidárium, frigidárium, caldarium, szauna, gőzfürdő, jakuzzi, élményfürdő, több féle masszázs (pl. svéd, frissítő, zsírégető), jóga, pilates, pedikűr manikűr és még sok egyéb.

Kék Duna Wellness Hotel római wellness szolgáltatása

A Kék Duna Hotel rendezvényhelyszínnek is tökéletes választás. 4 konferenciatermében, lehetőség van konferenciák, bankettek, fogadások, tréningek megtartására. A termek mindegyike rendelkezik a szükséges technikai felszereltségekkel, így flipcharttal, írásvetítővel, projektorral, tv-vel, hangosítással, mikrofonnal és e-táblával. A szálloda étterme alkalmas lehet, akár 130 fő megvendégelésére, így ideális esküvők, házassági évfordulók, és egyéb családi, baráti események számára.

Kék Duna Wellness Hotel egyik rendezvényhelyszíne a konferenciaterem

A wellness szálloda és rendezvényhelyszínről további információk a helyszinonline.hu oldalon >>>


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben
- Európa 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája egyesült az Ensana márka alatt
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing