Kedves “Varjúlányok, Varjúfiúk”!

Õszi étlap a népszerű belvárosi étteremben.  A nyárutó közeledtével is hatalmas hőmérséklet-potenciál különbséggel (300 °C –os kemencével és 4°C –os csapolt sörrel) várjuk kedves Vendégeinket. Séfünk bora-borai nyaralásából visszatérve új kulináris ismeretekkel bővítette tudáskészletét, miszerint “Mégiscsak a magyar reformkonyha a legjobb!”

A modern gasztronómiára való tekintettel nem csak a bevitt kalória mennyiségére, de annak ledolgozására is tekintettel vagyunk, így az árak tekintetében Vendégeinknek egy kis agytornát kell alkalmazniuk! :-)

Hideg borjúsült

“Tatárjárás évszáma + 59" (1 290 Ft)

Pontyhalászlé gyufatésztával, belsőségekkel

“Telefonszámunk utolsó négy számjegye + 2” (890 Ft)

Rántott csirkecombfilé “Főni” módra burgonyapürével, paradicsomsalátával

“A csirke lábainak száma * 845” (1 690 Ft)

(Amennyiben az olvasás közben már most megéhezett, kérjük azonnal foglaljon asztalt a 06-1-268-0888-as telefonszámon!!!)

Grill szürkeharcsa karalábé velutéval, fekete szezámos fettucinevel

“Kiskutyák száma a híres rajzfilmben * 20 + 70” (2 090 Ft)

Bárányburger tzatzikivel, paradicsomlekvárral és rozmaringos-citromos burgonyával

“Vincent van Gogh halálának éve” (1 890 Ft)

Kacsapörkölt kakasherével és zúzával, galuskával

“-355 + (48 * 36)” (1 790 Ft)

Császármorzsa házi szilvalekvárral

“VakVarjú éttermek száma * 240” (720 Ft)

 

VakVarjú Étterem – Kááááárrrrr lenne kihagyni!

 

Asztalfoglalás: foglalas@vakvarju.com 06-1-268-0888 www.vakvarju.com

Nyitvatartás: H-V 11:-24:00

1061 Budapest, Paulay Ede u. 7.

 


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing