Kaviczky kezelések a Danubiusnál

A hévízi iszap a Danubius szállodákban immár nem csupán a gyógyulást szolgálja. A hévízi, büki és soproni Danubius szállodák Emporium kozmetikai szalonjaiban idén ősztől Kaviczky kezelésekkel szépülhetnek a luxusminőségű természetes kozmetikumok kedvelői.
A világban egyre inkább tapasztalható az a fajta szemléletváltás, mely szerint az emberek a természetes, és organikus életforma iránt vonzódnak.

A Kaviczky termékcsalád ezt a természetességet képviseli, amely mentes minden szintetikus tartósítószertől, színezéktől és illatanyagtól. A Magyarország természeti kincseit a szépség szolgálatába állító kozmetikumok hatóanyag-koktéljában az egész világon egyedülálló összetételű hévízi iszap és víz, hazai gabonakivonatok és biológiai tisztaságú illóolajok gondoskodnak a feszesítő, bőrtökéletesítő hatásról.

 

Kényeztetés és a luxus élvezete – ezek a fogalmak határozzák meg a Danubius szállodalánc sajátmárkás szépségszalonjaiban, az Emporium Beauty szalonokban nyújtott szolgáltatásokat. Az igényesen berendezett, jól felszerelt szépségszalonok magas színvonalú kozmetikai-, pihentető- és lazító, valamint kéz-és lábápolási kezelések bőséges választékát kínálják.

A Clarins és Bodylizer manuális illetve gépi, arc- illetve testkezelések mellett az Emporium vendégei ezentúl további 7 új kezelés közül választhatnak: mélytisztító, kényeztető, regeneráló, halványító, üdvözlő, növényi botoxos, valamint férfiaknak összeállított arckezelések szerepelnek a palettán. A Kaviczky kezeléseket bevezető szállodák: Danubius Health Spa Resort Bük, Danubius Health Spa Resort Hévíz, Danubius Health Spa Resort Aqua, Hotel Lövér. A Kaviczky kezelések árai: 5900 – 20 900 Ft-ig. Bővebb információ a www.danubiushotels.hu szállodai oldalain.

Kaviczky-kezelések. HOL Magazin 2013.

A Hévízi tó és iszapja

A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb biológiailag is aktív, természetes termáltava. A tó a felső-triász időszakban (kb. 200 millió éve) a kristálytiszta tengervízből, a Pannon-tengerből jött létre.

Gazdag ásványianyag-tartalmú forrása 38 m mélyen található barlangban fakad, ahol több tízezer éves meleg és hideg karsztvizek keverednek egymással. A tó vize háromnaponta kicserélődik. A víz értékes ásványi és nyomelemeket tartalmaz, mint például a Li, K, Si, Ra, S, továbbá a Cu, Zn, Ca és Mg, valamint a Na(HCO3)2.

A hévízi gyógyítás egyik eszköze a híressé vált tőzeg, a gyógyiszap. A tó fenekét 1-3 méter mélységben növényi és ásványi eredetű tőzeg borítja. Már ez a tulajdonsága önmagában is különlegessé teszi a tavat, mivel a meder nem vulkanikus eredetű talajból áll, hanem tőzegből. Ahol a két eltérő hőmérsékletű víz találkozik, egy széles iszapnyereg helyezkedik el, melyben a huminsav képződik. A huminsav növényi üledékekből mikrobioloógiai érés során keletkezik. Hosszú szénláncú, nagymolekulájú szerves anyag, melynek számtalan értékes tulajdonsága hasznosítható a szépségápolásban. Képes a sejtmembrán potenciálját növelni, amely így élettelivé válik. Kiválóan alkalmas a bőr méregtelenítésére, azáltal, hogy megköti a nehézfémeket, a bőrt regenerálja, a finom ráncokat halványítja. Gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása szintén fontos jellemzői.

Egyedi környezete miatt igen különleges a tó élővilága. Gyönyörű látvány a tóba telepített vörös tündérrózsa, illetve Hévíz szintén híres növénye a kék virágú tündérrózsa. Tömegesen él itt a tudomány számára új cellulóz- és fehérjebontó mikromonospóra (Micromonospora heviziensis), amely tevékenységével a gyógyiszap kialakítását segíti. Hévíz környékén tehát olyan fajok is előfordulnak, melyek a világon egyedülállóak.

A Hévízi tó egyedülálló tulajdonságaival, gyógyhatásával és különleges növény- valamint állatvilágával érdemelte ki a Világörökség Várományosi listáján való jelölést.

Kaviczky-kezelések. HOL Magazin 2013.

A kezelésekről

A Kaviczky termékcsalád egyediségét hivatott képviselni az a speciálisan összeállított hatóanyag-kombináció, amely minden termékben megtalálható. Ez a különleges összetevő a Pannon Formula PFTM, melynek alkotóelemei a Hévízi iszap, a Hévízi víz, a természetes gabonakivonatok és a biológiai tisztaságú illóolajok. A kezelés mikéntjét a bőr adott állapota határozza meg: bőrünk a szakavatott szem számára elárulja, mire szomjazik. A kezeléshez testreszabott termékeket a szakképzett kozmetikus állítja össze. A kezelés feltétele a négynapos Kaviczky márka tréning elvégzése.

A vendég számára a kezelés során a legfontosabb a kényelem, nyugalom és máris elkezdődhet a hatékony és harmonizáló rituálé!

Kaviczky Ágnes a márka névadója, a különleges termékek megálmodója és kifejlesztője így nyilatkozik a márkáról: „Célom az volt, hogy olyan prémium kategóriás kozmetikai vonalat hozzak létre, amely küllemében és tartalmában is megfelel a világ elvárásainak és azokat az értékeket hordozza, amelyek Magyarországra jellemzőek. A kifejlesztett termékcsalád bázishatóanyagához ezért választottam a világon egyedülálló Hévízi tó vizét és iszapját, mint hungarikumot. Rendkívül fontosnak tartom, hogy bármi, ami az ember jóllétét, egészségét vagy szépségét szolgálja, az földünk természetes kincseiből adódjon, és ne legyen utánzat vagy hamisság benne. „

 Kaviczky-kezelések. HOL Magazin 2013.

KAVICZKY KÉNYEZTETŐ ARCKEZELÉSEK

Klasszikus kozmetikai kezelés, ami letisztítást, bőrradírt, hatóanyag bevitelt, arc-nyak –dekoltázs masszázst, tápláló pakolást, nappali bőrápolást tartalmaz, minden esetben a bőr típusnak és bőr állapotnak megfelelően.

● Időtartam: 60 perc

 

KAVICZKY MÉLYTISZTÍTÓ ARCKEZELÉS

Klasszikus kozmetikai kezelés, melyet gőzöléssel és mélytisztítással egészítünk ki.

A kezelés tartalmaz letisztítást, bőrradírt, gőzölést, mélytisztítást, hatóanyag bevitelt, arc-nyak –dekoltázs masszázst, tápláló pakolást, nappali bőrápolást, minden esetben a bőr típusnak és bőr állapotnak megfelelően.

● Időtartam: 75 perc

 

KAVICZKY ARCKEZELÉS FÉRFIAKNAK

Ebben a kezelésben kifejezetten a férfiak bőrápolási igényeire koncentrálva, de ugyanazon metódussal kezelünk, mint a Kaviczky mélytisztító kezeléseknél. A kezelés tartalmaz letisztítást, bőrradírt, gőzölést, mélytisztítást, hatóanyag bevitelt, arc-nyak –dekoltázs masszázst, tápláló pakolást, nappali bőrápolást, minden esetben a bőr típusnak és bőr állapotnak megfelelően.

● Időtartam: 75 perc

 

KAVICZKY EXPRESSZ REGENERÁLÁS

Ez egy gyors bőrregeneráló kezelés, melyben letisztítást, bőrradírt és hatóanyag bevitelt követően Peloid maszkot helyezünk fel az arcra, ami alatt kézmasszázst végzünk és lezárjuk, nappali bőrápolással.

● Időtartam: 45 perc

 

KAVICZKY ÜDVÖZLŐ KEZELÉS

Egy kis ízelítő a Kaviczky kozmetikumokkal letisztítással, bőrradírral, masszázzsal.

● Időtartam: 30 perc

 

HALVÁNYÍTÓ - BŐRVARÁZSLAT KEZELÉS

Azonnali feltöltést, feszes és ragyogó bőrt kínál ez a kezelés. Az öregedést késleltető hatását a 3 dimenziós mátrixban lévő kis molekulájú innovatív hatóanyagok segítségével éri el. A kezelés javasolt megelőzésre, az apró ráncok eltüntetésére, és sötét foltok halványítására. A kezelés lépései: letisztítás, halványító hatóanyag bevitel, masszázs, halványító pakolás, nappali bőrápolás

● Időtartam: 45 perc

 

KAVICZKY LUXUSKEZELÉS NÖVÉNYI BOTOXSZAL

Ebben a kezelésben használt termékek különleges hatóanyaga, egyedülálló biotechnológiával előállított „növényi botox” , melytől a bőr visszanyeri természetes szépségét, rugalmasságát és újra eredeti fényében tündököl. Nem csak hatóanyagában, de metódusában is egyedi a Kaviczky kezelések között. A kezelés lépései: letisztítás, radír, speciális masszázs, hatóanyag bevitel, gabona maszk, kézmasszázs, szemápolás, nappali bőrápolás.

● Időtartam: 90 perc


Cikkajánló
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Út a fogyáshoz: jókor, jót enni, éhezés nélkül

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing