Kávé s szokásaink

1. Hosszasan kevergeted a kávédat.

Mottód: Egy jó kávé képes fölébreszteni az álmos hétfő reggeleket.” (M.I.)

Minden bizonnyal nehezen hozol döntéseket. Romantikus típus lehetsz, ábrándozó széplélek. Kedvenc úti célod egy homokos tengerpart. A hozzád illő ajándék sok-sok színes mécses a varázslatos estékre.

Napi egy (vagy több) cukiság megosztása a Facebookon, és máris jobban érzed magad!

2. Gyorsan kavarsz. Nagy zajt csapsz a csészével, a kiskanállal.

Mottód: „Az én kávémat nem kell főzni, ő főzött meg engem.” (M.I.)

Téged nem érdekel, mit gondolnak rólad mások. Szereted hallani a saját hangodat, jókat nevetgélsz a saját vicceiden. A céljaidat eléred – bármi áron. Nálad a hűség alap: A véleményed és a barátaid mellett kitartasz; határozott értékek mentén éled az életed.

Sose könyörögnél lájkokért és megosztásokért!

 

3. Akkurátusan, szertartásosan kávézol. Aprókat kortyolgatva, lassan iszol. Gondosan kiválasztott csésze, kiskanál, kistányér…

Mottód: Te már egészséges kávét iszol?” (M.I.)

Precíz ember hírében állsz. Könnyen lehet, hogy már a szokásaid irányítanak. Sokkal jobban foglalkoztatnak a körülmények, mint az élmények. Kipróbálod a divatos fogyókúrákat, ismered a legtöbb természetgyógyász praktikát… de sose kötelezed el magad igazán.

A Facebookon gondosan megosztod – az albumba rendezett, címmel ellátott – fotóidat életed eseményeiről.

 

4. Gyorsan felhajtod a kávét, cukrot, tejet nem teszel bele.

„Az élet úgyis édes, legalább a kávénk legyen keserű!” (Kissné Veres Györgyi) 

A Főnök. A nap se kel föl addig, amíg meg nem itta a kávéját. A dolgoknak szigorú menete van. Rend, fegyelem, határidők… tőmondatok. Szerinted problémák nincsenek, csak kihívások és feladatok.

Google Analytics, SEO, Adwords…

 

5. Forrón, édesen.

Mottód: Egy forró feketére vágysz? Élj a szenvedélyednek lelkiismeret-furdalás nélkül! A ganodermás kávé instant egészség!” (M.I.)

A munkáltatók álma vagy: kiváló munkaerő, jó beosztott. Mindennek tudod a helyét, idejét, értékét. Nem akarsz lemaradni semmiről, jól ismered a legfrissebb pletykákat, de azokat nem feltétlenül adod tovább. Igen fejlett kritikai érzékkel rendelkezel. A tiszta, egyenes beszéd és az egyszerű megoldások híve vagy.

1000-nél kevesebb ismerősöd van a Facebookon. Számít ez egyáltalán?!

 

6. Mesélsz, mesélsz és mesélsz.

Mottód: „Nincs jobb, mint belebújni egy jó meleg fotelba, és kezünkbe venni egy csésze forró kávét. A kávé maga a hangulat.”  (Máté Soma) 

A kávéscsésze csak ürügy a kezedben. A kapcsolatokat keresed, az élményt adó baráti beszélgetéseket. Az igazi baráttal két kávé sem egyforma. Az érzés, az élmény a lényeg, amit legtöbbször nem is lehet szavakba foglalni. A te világodban mindenki számít, a te világodban béke van.

Inkább offline, de ha már internet, akkor Skype vagy video-chat.

 

7. Hosszan, élvezettel kóstolgatod a kávét…

… éppen úgy, mint az életet.

Mottód: „A stressz ganodermás kávéban oldódik” (M.I.)

Neked belülről süt a nap. Szívedet–lelkedet–kreativitásodat is beleadod a munkádba. Mindenről van egy jó történeted, aforizmád. Megbízható, nyíltszívű társ vagy, aki gyengédségre vágyik. Észreveszed az élet csodáit, hálás vagy az apró örömökért. A lelked mélyén már nyitottál is egy kávézót, ahol szívesen elidőzöl a barátaiddal.

Blogot írsz (a kávéról): http://instantblog.hu/a-kavefuggoseg-21-jele/ , webáruházat üzemeltetsz: http://instantmlm.hu/termekek

 

Máté Ildikó

Ildiki, a gombanő


Cikkajánló
- Gluténérzékenyek karácsonya
- Edinaturally - Partner a megújulásban!
- A D-vitamin pótlás fontosságáról
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing