Kártyás fizetés az Etyek Pincefesztiválon is

Sikeresen vizsgázott az újfajta kóstolójegy rendszer a május 5. és 8. között megrendezett, VI. Budapesti Pálinkafesztiválon. Az új szisztémában, a hagyományos papír kóstolójegyeket elektronikus kártya váltotta fel.

A reklámhordozóként is kiválóan funkcionáló kártyát a látogatók a belépőjegy mellé kapták, melyre szabadon választható összeget tölthettek fel. A fesztiválon való fizetés, ezáltal jóval egyszerűbb és biztonságosabb lett, ráadásul mindig csak akkora összeget vontak le a kártyáról, amennyi a pontos összeg volt. A kártyát a fesztivál után emlékként is hazavihették a látogatók, de az eseményt követően a kártyán maradt pontok május végig levásárolhatók a Rézangyal Pálinkaházakban, illetve bankkártyaként is használható az OTP Bank fiókjaiban.

A május 21-22. között Etyeken megrendezésre kerülő Pincefesztiválon –a sikerre való tekintettel- szintén bevezetik az új kóstolójegy rendszert. Az úgynevezett Fesztiva kártyákat a helyszín már megszokott értékesítőpontjain lehet majd megvásárolni és a választott összeggel felölteni. A pincékben a fizetéshez, pedig elég lesz a kártyát a kihelyezett terminálhoz érinteni és ezzel az összeg már le is vonódott. A fesztivál árai a továbbiakban Fesztiva pontokban lesznek megadva, a kóstolások árai azonban nem változnak. A Fesztiva kártya ára 1000 forint, az esemény után megmaradt pontokat –a kóstolójegyekhez hasonlóan- nem lehet majd visszaváltani.

A Pincefesztiválról további információk a rendezvény weboldalán >>>

 


Cikkajánló
- A talajban rejlik a szatmári szilva titka
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Menyhárt Attila és Fekete Antonio most a spanyol ajkúakat kápráztatja el
- 50 éves a KVIK!
- Az AsiaCenter nyuszija Húsvétkor is kedveskedik!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing