Károlyi-Csekonics Rezidencia

A Belső-Józsefváros főúri palotákkal és pompás belső parkokkal ékes negyedét Palotanegyednek hívták a békeidőkben (másik korabeli elnevezése Mágnásfertály volt). A  régi Országház és a Nemzeti Múzeum közelsége ide vonzotta a palotaépítő arisztokráciát. Károlyi István és Csekonics Margit grófi rezidenciája ekkor, a 19. század végén épült, az akkor szokásos mágnási környezet stílusában. A palota ma a főváros egyik legnépszerűbb rendezvényhelyszíne.

A pompás rendezvényhelyszín számos rendezvénytípusnak adhat otthont. Elegáns céges rendezvények, díszvacsorák mellett emlékezetes esküvők és világraszóló lakodalmak is megszervezhetőek a patinás falak között.

A felújított palota mellett kialakított konferenciaközpont Budapest szívében, a főváros egyetemi negyedében, a Nemzeti Múzeum közvetlen közelében található. Reviczky utcai szárnyában működik a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ.. A Károlyi István Konferenciaközpont autóval és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt jól megközelíthető.

Néhány perces sétával elérhető a hármas metró, a 47-es és a 49-es villamos, a 83-as trolibusz, a 9-es és 15-ös autóbusz a Kálvin téri megállóból. A Károlyi palota saját garázzsal nem rendelkezik, parkolni korlátozott számban a Múzeum utcában és a környező köztereken lehet. Az épület kerekesszékkel a Reviczky utca 6. alatt található bejárat felől közelíthető meg.


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing