Karácsonyi vacsora a New York Kávéházban

2009.10.28. | Kategóriák: Éttermek, Rendezvények, teljes cikkgyűjtemény

A Boscolo New York Palace a karácsonyi ünnepek alatt is gondoskodik Vendégeiről. Wolf András chef úr ezúttal is a kulinária csúcsait ostromolja alkotásaival. A hagyományos alapanyagok felhasználásával és a tradicionális elvárásokra felkészülten, mégis újszerű és előremutatóan formabontó ételsorokkal várja gourmet látogatóit.

Lássuk a menüt!

Aszalt szilvával érlelt pulyka karamellizált gesztenyével
Turkey breast infused with stewed plum,
served with caramelised chestnut
Villányi Rizling 2008 Wunderlich cellar
***
Tárkonyos nyúl erőleves nyúlhúsos metélttel
Rabbit essence with tarragon and rabbit pasta
Szekszárdi Rosé 2009 Vesztergombi cellar
***
Borjú szűzsült vargányás bejglivel
Roasted sirloin of veal with porcini „beigli”
Egri Pinot Noir 2006 Juhász cellar
***
Fahéjas-almás derelye szegfűszeg fagylalttal
Apple-cinnamon ravioli with clove ice-cream
Tokaji Magita Cuvée 2007 Béres cellar

Letölthető menülap >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing