Karácsonyi ínyencségek a New York Caféban és a Salon Étteremben!

2012.12.18. | Kategóriák: Éttermek, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Karácsonykor is szeretettel látjuk a kulináris élvezetek rajongóit a Világ Legszebb Kávéházában és New York Palota fine dining éttermében! A legszebb ünnep idején is exkluzív menü várja a New York Café és a Salon Étterem látogatóit. Az asztaltársaságról vendégeinknek kell gondoskodniuk, de az ízharmóniát mi garantáljuk!

Karácsony, New York Café

A Világ Legszebb Kávéházában december 24-én, 25-én és 26-án is nagy igényességgel összeállított és az ünnephez méltó kínálat várja vendégeinket:

Menü I.:

  • Füstölt pisztráng, kecskesajttal és céklákkal 4500 Ft
  • Kacsa leves macesz gombóccal 2900 Ft
  • Borjú szűz, almapürével és fondant burgonyával 6900 Ft
  • Házi zserbó, citromos sabayon-nal 2900 Ft

Menüsor ára: 16.900 Ft

  • Budai Chardonnay- Nyakas Pince 2011 0,15 l 1580 Ft
  • Prémium Kadarka - Jekl Béla és Flóra 2006/07 0,15 l 2980 Ft
  • 4 Puttonyos Aszú-Andrássy Pince 2006 0,10 l 2380 Ft

Borsor: 6.300 FT

 Salon étterem a New York Palotában. HOL Magazin 2012.

Menü II.:

  • Pácolt libamáj, forralt bor zselével és vaníliás körtével 4300 Ft
  • Halászlé, haltej derelyével 2700 Ft
  • Rózsaszín kacsamell, párolt káposztával és sült nudlival 6500 Ft
  • Gesztenye hab, csoki ropogóssal és meggy coulies-vel 2500 Ft

Menüsor ára: 14.900 Ft

  • Magita Cuvée- Béres Pince 2008 0,10 l 1780 Ft
  • La Vida Merlot- Vida Családi Birtok 2007 0,15 l 3480 Ft
  • 4 Puttonyos Aszú- Oremus Pince 2006 0,10 l 2380 Ft

Borsor: 8.100 Ft

 

Wolf András chef, Hotel Boscolo Salon étterem. HOL Magazin 2012.

Karácsony, Salon Étterem

Megtisztelő számunkra, ha a legbensőségesebb ünnepen vendégeink sorában köszönthetjük Önöket! December 25-én és 26-án különleges karácsonyi menüvel készült Wolf András chef, aki a magyar esszenciális gasztronómia legjavát sűrítette egy 6 fogásos, exkluzív menübe. Természetesen az ízek a tökéletesen kiválasztott magyar kézműves borokkal válnak egésszé, így erre is van javaslatunk.

Menü:

  • Hideg libamáj zsírjában
  • Zelleres burgonyaleves, szarvasgombás rántott fürjtojással
  • Kaviáros tojás, füstölt pisztránggal
  • Házi nyúl vadasan
  • Báránygerinc lencsefőzelékkel és sütőtökkel
  • Somlói

Menüsor ára: 17.900 Ft

Borsor:

  • Somlói Juhfark - Kreinbacher Pince - 2008/10
  • Villányi Serena - Malatinszky Kúria – 2009
  • Tokaji Furmint Veres - Demeter Zoltán – 2009
  • Tokaji Furmint-Hárs Nyulászó - Orosz Gábor – 2009
  • Badacsonyi Tabunello - 2HA Pince – 2009
  • Ménesi Kadarisszima - Balla Géza - 2008

Borsor: 12.900 FT

Az esszenciális magyar gasztronómia fogalma most a New York Palota Salon Étteremhez kötődik. A tökéletesen új felfogásban készített és tálalt ételeket Wolf András, a Salon chefje alkotja meg.

Az esszenciális magyar gasztronómia a hagyományos receptek lényegét ragadja meg. Az íz, a szín, a textúra, az illat és a forma művészi harmóniája, melyből az íz állandó elem, míg az egyéb jellemzők szabadon változtathatók - a kreatív alkotás területe.

Ez a filozófia vezérli Wolf Andrást is, hiszen amit tesz, az nem más, mint egy önkifejezés, az ő személyiségének tükrözése. Ragaszkodás a tradicionális és tiszteletre méltó magyar ízekhez, miközben az alkotóelemek új formában jelennek meg. A chef főként magyar alapanyagokat, magyar konyhatechnikai megoldásokat használ, a menüket pedig magyar kézműves borokkal kíséri. Fontos kiemelni a szezonális jelleget, hiszen a kifutó alapanyagokat nem pótolják külföldről. Mindezt pedig párosítják a fine dining eleganciájával, amely különleges fényt ad az alkalmaknak. A Salon legfontosabb célja a hagyományos magyar ízek modern megfogalmazása.

A karácsonyi vacsorán csak előzetes regisztrációval lehet részt venni.

Boscolo Budapest

Erzsébet krt. 9-11.

1073 Budapest

Hungary

Telefon: +36 1 8866 111

Fax :+36 1 8866 199 E-mail:

 

Web:

http://boscoloeventpalace.hu/

http://www.newyorkcafe.hu/

http://www.salonrestaurant.hu/

http://budapest.boscolohotels.com/


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing