Karácsony szeptemberben

A cím dacára nem hibáztak a naptárlapozásban az idén 155 éves Gerbeaud munkatársai, amikor szeptember legszebb estéjén invitálták Partnereiket karácsonyi partyra.
A Vörösmarty téri palota Átrium termében rendezett esemény célja a meghívott megrendelők és továbbértékesítők kényeztetése volt - elsősorban információkkal, újdonságok és lehetőségek bemutatásával.

Az utcaszinten elhelyezkedő, a belvárosi forgatagból közvetlenül elérhető rendezvénycsarnokot a közelmúltban jelentősen átalakították. A régi fényüket visszanyert falak, az aláomló hernyóselyem függönyök, a mennyezeti és állólámpák pompája a Belle Époque milliőjének násza korunk minőségi elvárásaival.
Az ünnepi díszbe öltöztetett rendezvénytermekbe úgy megjelenésében, hangulatában, mint berendezésében és felszereltségében tökéletes karácsonyi helyszínt varázsoltak. A dekor-karácsonyfák, az asztali díszek és alkalmi terítékek mind-mind az év végi érzelmek világába röpítették a jelen lévőket.
Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómia Kft ügyvezetője nyitotta meg az estet rövid beszédével. Köszöntőjéban  nem csupán a Ház eddig is ismert magas színvonalú szolgáltatásait ajánlotta a megrendelők figyelmébe, de új lehetőségekről is említést tett. A megnyitó zárásaként a sales csapat, a konyha és a cukrászat szakembereit mutatta be, személyesebbé és közvetlenebbé téve a jövőbeli együttműködést.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

A Four Fathers háttérzenéjével kezdetét vette a party maga. A nagyobbik teremben az Onyx Szulló Szabina fémjelezte szakácsai garantálták a büféasztalok kínálatának minőségét, míg az étterem sommelierje a bor- és pezsgőbár választékáról gondoskodott. Az Átrium oldalhajójában Kolonics Zoltán, a Gerbeaud kreatív cukrász séfje várta vendégeit kifogyhatatlan fantáziájának régi és új manifesztációival.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

A vacsorát elegáns keretbe foglalva, a sommelier pultja mellett a barista kávégépe magasodott. A hagyományos kávékészítési metódusok és tradicionális kávéitalok mellett egészen újszerű technikákat is láthattunk. A franciás pörkölés gyorsan szerzett magának híveket.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Ha karácsonyi partyt szervez, a Gerbeaud Gourmet Catering kínálatával biztos sikerre számíthat. A magasan képzett szakemberek szaktudása, a különleges alapanyagok felhasználása, a kifogástalan elkészítés és ízléses tálalás mellé a nemes textíliák, pompás porcelánok, nívós étkészletek teremtenek méltó környezetet.
Mindez már nem csupán a patinás belvárosi palotában elérhető, de számos más budapesti helyszínre kitelepülve is. Sőt, a selymek és állólámpák is megjeleníthetőek házon kívül is!

Információkért, ajánlatért keresse a Gerbeaud Sales munkatársait: Sales@gerbeaud.hu 429-9000

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

 

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.

Gerbeaud karácsonyi bemutató rendezvény. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing