Karácsony. Cocktail. Party.

Céges karácsonyi partik, baráti évbúcsúztatók remek helyszínét ajánljuk figyelmükbe. Ha még nem döntöttek év végi rendezvényük helyszínéről, ismerjék meg a Boutiq’ Bar lehetőségeit!
A rendezvényszervezők és partilátogatók körében már jól ismert gasztro-partner, az Absolut Bar tulajdonosai új kezdeményezéssel rukkoltak elő. A partik sikerén felbuzdulva,  a cocktailkedvelő közönség kérésének eleget téve megálmodták a HELYET!

Azért, hogy a vendégek ne csak a rendezvényeken kóstolhassák meg az általuk készített koktélínyencségeket, hanem legyen egy állandó hely, ami kinézetével, italválasztékával és a személyzet szaktudásával elkápráztat mindenkit. Így született egy saját, állandó bár ötlete.
A Boutiq’ Bar azzal a céllal nyitott, hogy Magyarországon egyedülálló koktélkultúrát mutasson be. A lokál Magyarország legnagyobb rövidital kínálatával rendelkezik. A Bartenderek saját iskolájukban, valamint London legjobb bárjaiban szerezték szakmai tapasztalatukat. A hely megálmodói büszkék arra, hogy a New York Times a helyet Budapest egyik kiemelkedő bárjaként ajánlotta!

Maga a szórakozóhely egy 1860-ban épült „ékszerdobozban” kerület kialakításra, Budapest szívében, a Paulay Ede utcában.  A bár két szintre van osztva, kétszer 70 négyzetméteren áll a vendégek rendelkezésére.  Ez az elosztás lehetővé teszi a jó hangulatú partikat az alagsorban, valamint egyidejűleg a koktélok mellett folytatható beszélgetéseket a földszinten. Minden szinten külön bárpult, az alagsorban DJ-pult várják a szórakozni vágyókat.

Kiváló parkolási lehetőséget biztosít a szomszéd épületben található 420 férőhelyes Central Passage mélygarázsa.

A helyszín képviselői szívesen küldenek ajánlatot

• Büféasztalos étkeztetésre
• Finger food cocktail party-ra
• Italcsomagra
• DJ-re

Garantált italfogyasztás mellett biztosítják a DJ-t, igény szerint zártkörűvé teszik a felső, vagy az alsó szintet - vagy akár az egész bárt.

Keresse a helyszín képviselőjét: Szakál Pál +36303775708, illetve contact@absolutbar.hu


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing