Június elején ismét Feszt!Eger

2017.02.28. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A nyár legelején ismét megrendezik a Feszt!Eger fesztivált. A hevesi megyeszékhelyen a Bolyki völgyben június 1-től 3-ig mások mellett a Kiscsillag és a Vad Fruttik is fellép. A Feszt!Eger kísérőrendezvénye hagyományosan a Music Hungary konferencia és az Éter tehetségkutató.

A fesztiválon koncertet ad a Punnany Massif, a Belga, a Halott Pénz és a Honeybeast is, és hamarosan új nevekkel bővül a program - közölték a szervezők az MTI-vel.

A Feszt!Egerhez kapcsolódva immár ötödik alkalommal rendezik meg a zenészeket, menedzsereket, producereket, marketing szakembereket és politikusokat is megmozgató Music Hungary konferenciát, amelynek célja a magyar zeneipar helyzetének megvitatása. Június 1-2-án a rádiós piac átalakulását és annak lehetséges következményeit is elemzik a Music Hungaryn. A témák között szerepelnek a magyar zeneexport lehetőségei, valamint a hazai zenekarok külföldi befutásának esélyei. Szó lesz arról is, helyet kapjon-e a könnyűzene mint a kortárs kultúra értékteremtő művészeti ága az általános iskolai zeneoktatás keretein belül.

Szintén a Feszt!Eger zenei fesztivál kísérőrendezvénye a feltörekvő fiataloknak szóló Éter zenei tehetségkutató, amely június 2-3-án lesz.

 

 

MTI 2017. február 24., péntek 15:06


Cikkajánló
- Megújulnak a margitszigeti Danubius-szállodák
- Ötven megállón is túl az országjáró Arany-busz
- Erős nők, geometrikus pop és visszatér a kék
- Hivatalosan is megnyitották a 21. Csabai Kolbászfesztivált
- Bővül a Kisfaludy-támogatásra jogosultak köre

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing