Jövőre kész a hárommilliárdos székesfehérvári beruházás

2015 tavaszán nyitja meg kapuját Székesfehérvár belvárosában az Alba Medical Hotel. A négycsillagos egészségturisztikai hotel a csónakázó tó partján fog állni – közölte az önkormányzat kommunikációs központja április végén. Az MTI értesülései szerint a beruházás összköltsége hárommilliárd forint.

Várhatóan 2015 márciusában nyitják meg az új hotelt. A szálloda építése a tervek szerint halad, 2014 novemberére elkészül az épület, a tesztüzemet követően pedig 2015 márciusában megnyitják az új hotelt a nagyközönség előtt. A 86 szobás, 172 férőhelyes Alba Medical Hotelben étterem, 150 ember befogadására alkalmas rendezvény- és konferencia terem lesz. Emellett 11 kezelő-rendelő helyiség, fitneszterem és teljesen felszerelt gyógyászati részleg várja a vendégeket – írta az MTI.

A székesfehérvári szálloda elegáns belsőépítészeti kialakításával és a nyújtott szolgáltatások kiemelkedően magas színvonalával biztosítja majd az ide érkező vendégek teljes körű kényelmét. A szállodai és gyógyászati szolgáltatásokon túl a hotel kiegészítő konferencia, vendéglátó és programszervező funkciót is ellát. Mindezek a földszinten kapnak helyet – olvasható a szálloda honlapján. Az elegáns lobbyból nyílik a melegkonyhás à la carte étterem és bár, amelyhez egy tágas, fedett terasz kapcsolódik. A 150 fő befogadására alkalmas konferencia- és rendezvényterem a mai kor elvárásainak megfelelően leválasztható. Az épületen belül elhelyezkedő, de attól függetlenül üzemelő gyógyászati központban 11 kezelő és rendelő helyiség várja a gyógyulni vágyókat. A 330 m²-es egészségközpont a földszinten közvetlenül a recepciós térből közelíthető meg.

 Alba Medical Hotel. HOL Magazin 2014.

Az Alba Medical Hotel fejlesztésekor nagy hangsúlyt kapott a környezettudatosság: megújuló energiahasznosító technológiát alkalmaztak, a meleg víz előállítását napkollektor biztosítja. Az épület fűtését távhővel oldjuák meg, ezzel minimalizálva a lokális szennyező források által okozott környezeti terhelést.

A csónakázó tó partján épülő komplexum üzemeltetését a napokban megkötött szerződés értelmében az Accent Hotel Management látja el. Az Accent Hotels cégcsoporthoz tartozó létesítmények színes portfóliót képeznek. Az üzemeltetett 16 szálloda és 2 golfpálya a szállodaiparnak számos szegmensét képviseli. A létesítmények között található ötcsillagos luxus hotel, négycsillagos wellness- és gyógyszálloda, városi golfpálya, valamint belvárosi boutiqe hotel is.

 

www.tervlap.hu


Cikkajánló
- Tűzijáték páholyból
- Hamburgerrecept egy sztárszakácstól
- Most hétvégén jógafesztivál lesz a Citadellán
- Az első magyar borról szóló mozifilm, a Folyékony arany a CineFesten debütál és versenyez!
- Fogyókúra, életmódváltás – Így lehetsz sikeres!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing