Jövőre Budapesten rendezik a nemzetközi borturisztikai konferenciát

2017.04.04. | Kategóriák: Bor, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Turizmus

A magyar főváros nyerte el a lehetőséget, hogy megszervezze az IWINETC (International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop) konferenciasorozat tizedik, jubileumi rendezvényét 2018 tavaszán - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség hétfőn.

Az esemény megrendezésére az MTÜ pályázott.

A 2018-as borturisztikai konferencia célja, hogy bemutassa Magyarország borvidékeit a nemzetközi szakmai közönségnek és Magyarországot, mint borturisztikai úti célt sikerrel népszerűsítse a külföldi és belföldi piacon.

Az IWINETC kétnapos konferenciasorozat, amelyet rendszerint egy egynapos, szakmai tárgyalásokra beosztott workshop követ, ahol a szolgáltatók és az ügynökségek képviselői találkoznak egymással. A konferencia résztvevőinek alkalma nyílik arra, hogy tanulmányút során megismerjék az ország borturisztikai kínálatát, bejárják a rendezvénynek otthont adó ország egyes szőlőültetvényeit, kisebb és nagyobb borászatait.

A mintegy 300 szakembert vonzó konferencián évek óta részt vesznek hazai szolgáltatók, az idei eseményen a Premium Incoming és a Wine a'More utazási iroda képviselte az országot - írták.

 

 

 

 

MTI 2017. április 3., hétfő 14:00


Cikkajánló
- A Pannonhalmi Főapátság sörfőzdéjének új sörei
- 4. Belvárosi Sörfesztivál 2020. szeptember 1-6. Szabadság tér
- Sztárokkal jön az I. Séf Feztivál Tihanyban
- Hazai termelők támogatásával valósul meg a Séf Fesztivál
- Elkezdődött az El a kezekkel a Papámtól! című különleges családi film forgatása

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing