Jövő nyáron nyílik Budapesten a Hilton Garden Inn Budapest City Centre

2017.02.01. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Turizmus

A 214 szobás hotel a Hilton harmadik szállodai egysége lesz Budapesten. A mintegy 8 milliárd forintos beruházás költségét a tulajdonos - egy külföldi beruházó - saját tőkéből fedezi. A hotelt az Accent Hotel Management Kft. fogja üzemeltetni, a Hilton Garden Inn frachise partnereként. A Hilton Garden Inn Budapest City Centre a város pesti oldalán, a Magyar Állami Operaháztól alig 100 méterre épül meg.

A Hilton régiós fejlesztéseiért felelős elnökhelyettese korábbi közleményében arról írt, hogy Magyarország turisztikai népszerűségének folyamatos növekedését jellemzi, hogy az európai fővárosok közül Budapest könyvelhette el a legnagyobb kiadható szobákra jutó átlagos szobaár bevétel (REVPAR) növekedést tavaly.

Mint írták, Budapest a nemzetközi konferenciák egyik legkedveltebb európai helyszíne, ezért a szállodában a három tárgyalóterem mellett minden igényt kielégítő business center is a vendégek rendelkezésére áll majd.

Az Accent Hotel Management 16 szállodában közel 1600 szobát üzemeltető szállodamenedzsment vállalkozás.

A Hilton a világ egyik vezető szállodavállalataként 104 országban több mint 4800 szállodával rendelkezik. A szállodavállalat portfóliójába 13, a világ minden táján ismert szállodamárka tartozik, köztük a Hilton Hotels & Resorts, vagy a Waldorf Astoria Hotels & Resorts.

 

 

 

 

MTI 2017. január 31., kedd 8:45


Cikkajánló
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével
- Mártózz, szaunázz, lazíts és mozogj az egészségedért!
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing