„Jó hozzánk eljönni!” – 10 éve a konferenciapiacon

Tízéves születésnapját ünnepelte a hétvégén a felújított Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Sopronban. 
Az egykori művelődési házból kialakított többfunkciós rendezvényközpont 2002. októbere óta ad helyet konferenciáknak és üzleti rendezvényeknek, a kulturális és városi programok mellett.

Az ezerkettőszáz fős kapacitással bíró létesítmény három impozáns nagyteremmel, öt szekcióteremmel, kiállítói területtel és modern technikai eszközökkel áll partnerei és a látogatók rendelkezésére.

Az épület legnagyobb és egyben legmodernebb terme a Széchenyi-terem, kapacitása színházszerű ültetés esetén 600 fő. Az exkluzív Liszt-teremben 450 fős ünnepségek, koncertek, míg a Petőfi-teremben 250 fős rendezvények tarthatók. Öt szekciótermünket vállalati tréningek, tanfolyamok lebonyolításához ajánljuk. Az épület aulája, impozáns előcsarnoka a vendéglátói szolgáltatások megrendezéséhez, továbbá kiállítótérként használható. Termeink a konferenciák lebonyolításához alkalmas eszközökkel gazdagon felszereltek: fény- és hangtechnika, vetítővásznak, projektorok, de akár szinkrontolmács-berendezés is rendelkezésre áll. A termekbe beépített technika mobil eszközeinkkel tovább bővíthető.

A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ az elmúlt tíz évet eredményesen zárta. A város művelődési intézményeként elsődleges feladatunk kulturális programok szervezése. A tíz év alatt több mint ezer koncertet, gyermekprogramot, kiállítást rendeztünk. Az üzleti rendezvények, konferenciák terén sincs okunk panaszra, közel ezer programnak, kongresszusnak adtunk otthont. Intézményünk látogatottsága meghaladta a félmilliós létszámot.

Az eddig lezajlott konferenciák listája igazán színes: a ház Nemzetközi PHARE-CBC konferenciával nyitott, majd számos tudományos és orvoskongresszus között 2004-ben saját rendezésben a XXII. Országos Műemléki Konferenciának, 2011-ben kihelyezett kormányülésnek adott otthont. Legutóbb az EUREKA elnöksége tartotta nálunk konferenciáját.

Az üzemeltető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. jubileumi rendezvényekkel ünnepelt. A „Nyitott ház” programsorában vendégünk volt Zorán, Bödőcs Tibor, Halász Judit, Szénási Ferenc karikaturista-grafikus, továbbá komolyzenei hangversennyel, gyermekprogramokkal, kiállításokkal találkozhatott a közönség. A jeles napot természetesen a helyi zenekarokkal és művészekkel, valamint a soproni közönséggel együtt ünnepeltük.

A Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ köszöni mindenkinek az eddigi bizalmat, és a következő tíz évben is változatos programokkal és színvonalas szolgáltatásokkal várja a Sopronba látogatókat! Az intézményről bővebben a www.prokultura.hu és a www.facebook.com/prokultura oldalakon olvashatnak.

Kontakt: Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.; Tel.: 99 / 517-500; E-mail: konferencia@prokultura.hu


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing