Jerney Bistro - találkozóhely a belvárosi Dunaparton

A Jerney Bistro hosszú évek óta fogadja vendégeit Budapest egyik legszebb helyén, a kivételes panorámájú Duna-korzón. A folyóparti luxusszállodák árnyékában csendes, intim hangulatú kávéházat talál a látogató.

Jerney Café. Étterem és rendezvényhelyszín a belvárosi Duna-korzón

A teraszról és az üzletből páratlan kilátás nyílik a Dunára és a Budai Várra, melynek köszönhetően már a nyitás pillanatától a turisták kedvelt helyévé vált. Az étterem emellett persze számos magyar törzsvendéggel is büszkélkedhet. Nekik már nem csak a látvánnyal, de a szolgáltatások magas színvonalával is meg kellett felelni...

A Jerney Bistro ugyanakkor nem csak remek borokkal, borkóstolókkal, borvacsorákkal és akár élő zenével várja vendégeit, hanem izgalmas ételsorral is. A szomjas, éhes, kicsit kikapcsolódni, megpihenni vágyó vendégek igazán szép estére számíthatnak.

Az étterem eredeti olasz konyhát is visz. Képzett személyzet, autentikus pizzakemence, eredeti alapanyagok és kiegészítők garantálják a vacsora sikerét. A konyhafőnök persze nem jön zavarba a magyaros, vagy a nemzetközi konyha kihívásaitól sem: a gulyástól a könnyed ragukig széles választékot kínálnak a betérő vendégeknek.

Rendezvényhelyszínként is remek választás. A belvárosi lokáció, a tökéletes közlekedési kapcsolatok miatt sajtótájékoztatók, termékbemutatók, tréningek és továbbképzések mellett a Bistro terei igen alkalmasak lehetnek baráti összejövetelek vagy más privát partik számára is.

http://www.jerneywinebar.hu/

Jerney Café. Étterem és rendezvényhelyszín a belvárosi Duna-korzón


Cikkajánló
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- A Golden Season menü új korszakot nyit az Arany Kaviár történetében
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing