JazzMobil: busszal jön az ingyenes koncert a Bikás-parkba

2016.08.08. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Augusztusban négy hétvégén egy zenélő kisbusz járja Budapest utcáit. A Schweppes JazzMobil nevű járműben profi hangszeres zenészek ülnek, és szórakoztatják a járókelőket. Minden hétvégén egyik este megállnak egy forgalmas helyen, és csatlakozik hozzájuk egy népszerű énekes. A Schweppes JazzMobil fellépőjeként augusztus 12-én, pénteken 19 órától Újbudán, a Bikás-parkban ingyenes, szabadtéri koncertet ad Veres Mónika Nika.

A nyár legmenőbb kisbusza kétségtelenül a Schweppes JazzMobil lesz, amely 2016. augusztusában négy hétvégén, csütörtöktől szombatig 16 és 19 óra között keresztül-kasul bebarangolja Budapest utcáit. A járműben egy profi zenekar utazik, amely minőségi, élő jazz zenével lepi meg a munkából hazafelé tartókat, a járókelőket, a turistákat, az autósokat és a tömegközlekedési eszközök utasait.  A Schweppes JazzMobil minden hétvégén egyik este megáll egy forgalmas budapesti köztéren, ahol a zenekarhoz egy népszerű énekes csatlakozik. A második állomáson, augusztus 12-én, pénteken a Bikás-parknál 19 órától a csodás Veres Mónika Nika lesz az ingyenes, szabadtéri koncert vendégművésze.

A Schweppes JazzMobil utazó zenekarának tagjai: Görögh Dániel (trombita), Köles Márk (dob), Cséry Zoltán (billentyű), Szűcs Péter (basszusgitár). A projekt Görögh Dániel zenei vezetésével valósul meg Budapesten.

A folytatásban a nemzeti ünnepen, augusztus 20-án, szombaton 18:30-tól a VII. kerületi Madách térnél „a magyar Michael Bublé”, vagyis Gájer Bálint lép fel a Schweppes JazzMobillal. Az utolsó hétvégén, augusztus 27-én, szombaton 19 órától pedig a VI. kerületi Jókai térnél Galambos Dorina, a Mrs. Columbo zenekar kiváló énekesnője ad ingyenes szabadtéri koncertet.

A Schweppes JazzMobil alapötlete Milánóból származik. A Music Fashion Kiadó munkatársai az olasz városban sétálva véletlenül futottak bele egy kisbuszban utazó zenekarba, és arra gondoltak, hogy jó lenne az elképzelést Budapesten is meghonosítani. Az eredeti koncepciót némileg átalakították, és a buszra kifejezetten minőségi, ugyanakkor laza, könnyed és szórakoztató jazz muzsikát játszó, profi zenészeket verbuváltak. A milánói példától eltérően nálunk énekesek is bekapcsolódnak a projektbe, hogy a közös, ingyenes koncertekkel közelebb vigyék a hallgatósághoz az igényes zenét. A Schweppes JazzMobil garantáltan jókedvre derít és felfrissít az augusztusi kánikulában!

A Schweppes JazzMobil ingyenes szabadtéri koncertjei:

augusztus 12. (péntek) 19 óra – XI., Bikás-park– énekes: Veres Mónika Nika

augusztus 20. (szombat) 18:30 óra – VII., Madách tér – énekes: Gájer Bálint

augusztus 27.(szombat) 19 óra – VI., Jókai tér – énekes: Galambos Dorina

A koncertek pontos helyszíne és időpontja: www.musicfashion.hu

 

A Schweppes JazzMobil első útja videón: https://www.youtube.com/watch?v=WvJKvZBNl_8


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing