Játsszon a Sofitellel - 80 csodálatos éjszaka a világ körül

A Sofitel május közepén indította útjára különleges és újszerű eseménysorozatát, egy szórakoztató játék keretein belül, melynek címe: 80 csodálatos éjszaka a világ körül a Sofitel-lel. Ez az egyedülálló kezdeményezés az Ezeregyéjszaka meséiből, és Jules Verne 80 nap alatt a föld körül című regényéből meríti az inspirációt, melyben Phileas Fogg 80 nap alatt körbeutazza a világot, és akinek nyomdokain most a Sofitel szállodalánc vendégei is elindulhatnak, hogy egy izgalmas utazás részesei lehessenek.

A játék weboldalán, a www.sofitel80nights.com oldalon a vendégek egy interaktív térkép segítségével megismerkedhetnek a világ 40 országában található 120 Sofitel szállodával. Ezen információk birtokában összeállíthatják saját virtuális világutazásukat, méghozzá nyolc különböző Sofitel szálloda kijelölésével, melyek mind 1-1 megállót jelentenek. A játékban való részvételhez egy képeslapot kell csak továbbítani, melyen mind a nyolc kiválasztott állomás szerepel.

A játék nyertesei összesen 80 ingyen éjszakát kapnak a Sofitel szállodáiban, mely díj 8 játékos közt oszlik majd el. A főnyeremény sorsa sorsoláson dől el július 18-án. A legszerencsésebb 31 éjszakát tölthet el párjával a különböző Sofitel szállodákban, emellett két ingyen repülőjegyet is kap, mely egy világ körüli utazásra jogosít. Ez lehetővé teszi a nyertes számára, hogy valóra váltsa az álmait. További 7 nyertest is kisorsolnak majd, akik 7 éjszakát tölthetnek el másodmagukkal az egyik, általuk választott szállodában.

A játékban résztvevők tovább növelhetik az esélyeiket azzal, hogy ha csatlakoznak az Accor csoport AIClub hűségprogramjához, vagy a Sofitel rajongóivá válnak a Facebookon, és megosztják barátaikkal a saját 8 állomást tartalmazó képeslapjukat.

 

A teljes játékszabályzat megtekinthető a www.sofitel80nights.com weboldalon.

 


Cikkajánló
- Két londoni díjat is kapott a magyar tökmag-áfonya praliné
- Hamisított paradicsomsűrítmények kiszűrésén dolgoznak a Szent István Egyetem kutatói
- Balaton-felvidéki Nemzeti Park védjegyet nyert a Folly levendula szörpje
- Szigorúan őrzik a legfinomabb magyar mák titkát
- Ünnepi csokoládévarázslat - bársonyos, ínycsiklandó ízek a téli napokra

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing