Januárban bezár a Buddha-Bar Hotel Budapesten

2018.12.07. | Kategóriák: Szállodák, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Januárban bezár a Buddha-Bar Hotel Budapesten, miután a hotel üzemeltetésére kötött bérleti szerződés lejárt a Klotild palotában - közölte a Buddha-Bar Hotel vezetősége az MTI-vel pénteken. A tájékoztatásuk szerint az épületet a tulajdonos értékesíti.

A szálloda üzemeltetői a munkatársak közel kétharmadának a cégcsoporthoz tartozó többi szállodánál kínálnak fel pozíciókat, illetve szakértők bevonásával elhelyezkedési és jogi tanácsadást biztosítanak.

Közölték, hogy a döntés a céghez tartozó további egységeket nem érinti, jövőre újabb szállodaipari és ingatlanfejlesztési beruházásokat terveznek lezárni.

A Mellow Mood cégcsoport 12 szállodát birtokol, illetve üzemeltet Budapest frekventált területein. A Hyatt cégcsoport Unbound brandje különleges helyszíneken és épületekben lévő felső kategóriás és luxus hoteleket tömörít. A több mint 100 szobás Buddha-Bar Hotelt 2012-ben nyitották meg. 

 

 

MTI 2018. december 7., péntek 12:13
Fotó buddhabarhotel.hu


Cikkajánló
- Mártózz, szaunázz, lazíts és mozogj az egészségedért!
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Édes élmények a patinás körúti szállodában
- Európa 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája egyesült az Ensana márka alatt

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing