Itt az ősz, megérkezett a Pumpkin Spice Latte

2015.09.24. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Nem érdemes a nyár elmúlása miatt búsulni, amikor az ősz azzal kezdődik, hogy visszatér a kávéimádók kedvence. A Pumpkin Spice Latte titka a receptben rejlik, melyben az évszak különleges ízei keverednek: a fahéj, a szegfűszeg, a szerecsendió és a bársonyos tejszínhab. A Starbucks emellett szívmelengető almás pitével és speciális őszi poharakkal lep meg minket.

 

Ködös reggelek, egyre hidegebb napok és hosszabb esték – az ősz az az időszak, amikor semmilyen kényeztetést nem akarunk megvonni magunktól. Ha egy igazi őszi finomságot keresel, a felejthetetlen Pumpkin Spice Lattéban találod.

 Különleges őszi poharak a Starbucksban. HOL Magazin 2015.

Az ital az eszpresszó, a habos tej és a kedvenc őszi sütemények illatos fűszereinek harmonikus együttese. A Pumpkin Spice Latte tetejére pedig szegfűszeggel, fahéjjal és szerecsendióval megszórt tejszínhab kerül. Az ízek különleges variációja már sok kávéimádó szívét ejtette rabul.

Az ital tökéletes kiegészítője egy ízben hozzá illő édesség lehet. Garantáltan az őszi Starbucks menü egyik slágere lesz a fahéjban illatozó friss almakockákkal töltött almás pite.

 Almás pite a Starbucksban. HOL Magazin 2015.

A kávézólánc gondoskodott arról, hogy minden apró részletben az évszak jegyei bukkanjanak fel, épp ezért még a Starbucks poharak is új őszi külsőt kaptak.


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing