Itt az ősz, itt a tréningek ideje...

...– látogasson el a Petneházy Rendezvényparkba!
A nyári pihenés után nincs más hátra, mint egy igazán hatékony, mégis kikapcsolódással teli tréning megszervezése. Ehhez nyújt tökéletes helyszínt a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark Budapest II. kerületében, ahol inspiráló, feszültségmentes és csendes környezet várja, több órányi utazás nélkül. 

A Rendezvénypark három, panorámás terme különböző létszámú tréningek és képzések lebonyolítására alkalmas, 10 főnél kisebb meetingekre vagy akár csoportmunkákra pedig bátran használhatóak a területen található exkluzív faházak is. Amennyiben a képzést egy kötetlen hangulatú grillpartyval zárná le, akár a tréninget összekötné egy hangulatos sütögetéssel, a Rendezvénypark teraszkapcsolatos Körterme látványkemencéjével, beépített grillpultjával még ősszel is tökéletes választás.

Petneházy Rendezvénypark - tréninghelyszín

Petneházy Rendezvénypark - tréninghelyszín Budapest

 Többnapos tréning esetén a szálloda kétágyas stúdió szobái vagy 4-6 fős saját szaunával és terasszal rendelkező faházai kényelmes elhelyezést nyújtanak a vendégeknek. A kikapcsolódást biztosítja a szálloda wellness részlege, ahol egész évben fedett uszoda, finn szauna és masszázskezelések várják a felfrissülni vágyókat. A területen található négy, salakos teniszpálya illetve a szomszédos Lovascentrum és Golf Club az aktív pihenés hívei számára nyújtanak sportolási lehetőséget.

Petneházy Rendezvénypark - tréninghelyszín Budapest.

Petneházy Rendezvénypark - tréninghelyszín Budapest.

A Petneházy Rendezvénypark természet közeliségével, oxigén dús levegőjével, megnyugtató zöld környezetével, bensőséges hangulatával igazi szellemi felfrissülést nyújt, ezzel pedig tökéletes választás egy sikeres tréning lebonyolításához.

Konkrét ajánlatkéréssel forduljon bizalommal a Rendezvénypark értékesítőjéhez, Zsótér Annához a rendezveny@petnehazy-clubhotel.hu e-mail címen vagy a +36-30-633-3028-as telefonszámon.


Cikkajánló
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei
- Nagy dobásra készül a Superfly
- XVIII. EGRI BORSZALON

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing