Ismét lehet torkoskodni! Hamarosan újra itt a Torkos Csütörtök!

2016.02.04. | Kategóriák: Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Krúdy Gyula igazi ínyencként a XX. század eleje óta képes írásaival igazi kulináris élvezetet nyújtani, egy-egy mondatával éhséget és szomjúságot kelteni.

Az ízek szerelmesei azonban ennél többre vágynak, s ezt meg is kapják február 11-én, ugyanis a Magyar Turizmus Zrt. ezen a napon immár tizenegyedik alaklommal szervezi meg a Torkos Csütörtök néven „anyakönyvezett” gasztronómiai akcióját.

Az étterembe, vendéglőbe járás és az új ízek felfedezésének népszerűsítésére létrehozott ötlet kész lavinát indított el mindkét oldalon. Évről évre egyre több vendéglátó csatlakozik az akcióhoz, ami garantálja a közönség számára a változatos ízvilágot és helyszínt. Az akcióhoz csatlakozó éttermek listáját már január 16-a óta tanulmányozhatják a kulináris élvezetek szerelmesei, ám érdemes időről időre visszatérni a honlapra (torkoscsutortok.itthon.hu), mert a lista állandóan bővül, hisz ki ne akarna egy „hetyke paprikabajszú szakács” logója/zászlaja alá tartozni. Ám nemcsak az arculat változott az idén, hanem az akció feltételei is módosultak némiképp. A Torkos Csütörtökön nem lesz kötelező a vendéglátóhelyeknek az alkoholtartalmú italokra ötven százalékos kedvezményt adni. Minden más fogyasztásra továbbra is 50%-os kedvezményt kell nyújtani a csatlakozó vendéglátóhelyeknek a teljes nyitvatartási idő alatt.

Hölgyeim és Uraim! Gasztronómiai kalandozásra fel! Itt az ideje, hogy szabadságot kapjon a saját tűzhely, és kimenőt az élelmezésért felelős családtag február 11-én.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing