Ismét díjeső hullott a New York Palotára

5 kategóriában is elismerték a patinás épület falai között folyó munkát

Április 27-én rendezték a XXII. Best Of Budapest & Hungary Díjátadó gálát a Boscolo Budapest Hotel lobby-jában. Az eseményen az 59 különböző kategóriában értékelt díjazott ünnepelt. 5 elismerés a New York Palota falai közé került.

Best of díjat kapott:

a Boscolo Budapest Hotel,

a Boscolo Residence,

a New York Café,

a Salon Étterem,

az Év Séfje pedig Wolf András lett.

Wolf András munkásságát külön kiemelték a rendezvényen. Eszerint „az „Év Séfje” díjra Wolf Andrást találta érdemesnek a kiadó szakmai zsűrije. A fiatalember nem mindennapi feladatot teljesít: egyszerre séfje egy ötcsillagos szállodának, a Világ Legszebb Kávéházának és a belváros egyik legelegánsabb éttermének. A New York Kávéház és a Salon étterem a csúcsgasztronómiát képviselve együtt fáradozik azon, hogy a magyar gasztronómia nemzetközi megítélése minél pozitívabb legyen”.

Best of Budapest - Boscolo. HOL Magazin 2015.

A Budapest Week Publishing kiadó tulajdonosa, Freed Péter által több mint két évtizede alapított Best of Budapest & Hungary napjainkra olyan multimédia platformmá vált, amely egyaránt szolgálja és tájékoztatja a magyarországi gasztronómia, vendéglátás és turizmus szereplőit: a szolgáltatókat és a fogyasztókat. 

A kiadó 1993 óta minden évben megkérdezi olvasóit és üzleti partnereit, illetve a kiadó bizottságának tagjait arról, hogy kit tartanak a hazai vendéglátó, szállodai és más idegenforgalmi szolgáltató szféra legjobbjainak. Az idén beérkezett több mint kilencezer szavazat, valamint a szakmai zsűri szigorú ellenőrzése alapján ítélik oda – idén 59 különböző kategóriában – a legjobbaknak járó elismerést. 

 

New York Palota

Budapest

Erzsébet körút 9-11.

Best of Budapest gála a Boscoloban. HOL Magazin 2015.

Fotók Best of Budapest


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing