Ismét a jó ügy mellé állt a New York Café

 

A Bátor Tábor lakóit támogatta a 120 éves patinás kávéház  
A Világ Legszebb Kávéházának vezetése idén is örömmel csatlakozott a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági felkéréséhez. A bevétel pedig rekordot döntött, több mint 44 millió forint gyűlt össze a rák-és kónikus beteg gyermekek számára.

A Bátor Tábor Alapítvány által megrendezett XI. KPMG/HBO Europe-Bátor Tábor Jótékonysági Golfversenyen és Gálavacsorán a New York Kávéház mint felajánló vett részt. Az est csúcspontjaként megrendezett tombolához ajánlott fel kávéházi vouchereket, ezzel is emelve a beteg gyerekek javára fordítható összeg keretét.

A napokban kapott értesítést a New York Café vezetősége, hogy az összegyűlt adományok összege rekordot hozott, több mint 44 millió forint (megközelítőleg 200 000 USD) lett.

A Bátor Tábor Alapítvány adománygyűjtő napján golfversenyt rendeztek, ezen 77 golfozó vett részt, az esti gálavacsorán pedig 200 vendéget üdvözölhettek. A rendezvény nettó bevételét teljes egészében a táborlakó gyerekek javára fordítják.

A Bátor Tábor Alapítvány daganatos, hemofíliás, cukorbeteg és krónikus ízületi gyulladással kezelt gyerekek számára szervez ingyenes élményterápiás táborokat. A felajánlásokból összegyűlő adományokból évente több mint 1000 beteg gyermek és családtagjaik részesülhetnek ingyenesen a vidámságból, a sikerekből és a gyógyító pillanatokból, amit a Bátor Tábor kínál. (www.batortabor.hu)

 

New York Kávéház

Budapest,

Erzsébet körút 9.

1073

 


Cikkajánló
- Már hídhoz is szállít a KFC
- Egy hét múlva lesz a Balaton ünnepe
- Egyes zöldségek és gyümölcsök segítik megvédeni a bőrt napozás közben
- Campus Fesztivál - Megnyílt az Egyetem-tér a nulladik napon
- Kurultáj - Augusztusban lesz Bugacon a hagyományőrző fesztivál

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing