Ínyenc vacsora az Egykettőben

Franciaország a gasztronómia fellegvára, és mi most ennek a „kulináris erődnek” a meghódítására csábítunk. Milyen is a francia konyha? Elegáns, változatos és kreatív. Sok gasztroőrület indult a franciáktól, gondoljunk csak az egyik legújabbra, a macaronra.
Hatfogásos menünkben természetesen ez a mini desszert is szerepel, de eszünk majd kacsamájat, kecskesajtot, rákot és marhát is. Minden étel magában hordoz valami jellegzetesen franciásat, hogy ízutazásunk minél teljesebb legyen.

Ha érdekel az élet és az étel a baguette-en túl is, köztünk a helyed! Az Ybl Palotában található Egykettő borbisztró séfjei, Giczi Andor és Nagy Szabolcs ugyanis pályafutásuk alatt Franciaországban is megfordultak, és itt ízelítőt kaptak a francia konyhaművészetből. Ők azok, akik kimondottan nekünk állították össze a meghívóban olvasható menüt. A hely kötelez, hiszen ha már borbisztróban rendezzük meg a vacsoránkat, a finom francia fogások mellé isteni francia borokat is rendelhetünk. Amíg pedig az ínyencségeket ízlelitek, mi folyamatosan bombázni fogunk benneteket érdekesebbnél érdekesebb információkkal, ahogy azt már megszokhattátok.

Időpont: 2013. május 10., péntek este 18:30 (Kérünk mindenkit, már negyed hétre érkezzen meg az étterembe, hogy pontosan el tudjuk kezdeni a programot!)

Helyszín: Egykettő Borbisztró, Sörsöntés és Fröccsliget, 1053 Budapest, Károlyi Mihály utca 12.

Vacsora ára: Bruttó 8.990 Ft, borsorral bruttó 11.980 Ft (A welcome drinken és az ásványvízen kívül az italokat mindenki saját maga fizeti.)

Jelentkezés módja: Jelentkezni a lent megadott elérhetőségek valamelyikén lehet május 8-áig, délig.


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- Egy hét múlva rajtol a magyar Bocuse d'Or-csapat Tallinnban
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing