Ínycsiklandó videó a Salon Étterem konyhájáról

2013.08.06. | Kategóriák: Éttermek, Gasztronómia, teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Egyszer nem elég megnézni...
Egyedülálló videót készített a Salon Restaurant. Nemcsak az a különleges ebben, hogy az étteremről, közelebbről a fogások születésének szentélyéről szól, hanem az is, hogy idehaza ilyen típusú koncepcióval még egy konyha sem állt elő. A klipben mesterien kapcsolták össze az eleganciát, a fine dining konyha finomságait, a hangulatot és a vizuális megjelenítés tökéletességét.

Akárhányszor is nézzük meg, mindig találunk benne valami újat. Terei Miklós rendező és szakértő csapatának (E-motion Produkció), valamint Wolf András chef és kollégáinak keze munkáját dicséri az a reklámfilm, amely a Salon étterem konyhájáról került ki. Vibráló szépsége mellett informatív is, minden egyes alkalommal fel lehet fedezni benne valami újat. Az összes ilyen magas szintű konyhai fogást biztosan nem leshetjük el, de megtekintése egyet garantál: hirtelen kedvünk támad valami szépet és különlegeset enni.

A video elkészítésére fordított munka nagyságát tökéletesen mutatja, hogy a valamivel hosszabb, mint 1 perces alkotást 11 órán keresztül forgatták. A film a Salon Restaurant honlapján (http://www.salonrestaurant.hu/) és Facebook oldalán érhető el (https://www.facebook.com/pages/Salon-Restaurant/323051524440813?fref=ts).

Aki pedig a helyszínen próbálná ki, mit is jelent ízre az, amit a klipből megismerhetünk, nos hát annak várnia kell egy kicsit. Wolf András chef és csapata jól megérdemelt pihenését tölti, az étterem konyhája augusztus 5. és 19. között zárva van, augusztus 20-tól azonban mindenkit nagy szeretettel várnak!

 

Salon Étterem

Budapest,

Erzsébet krt. 9-11.

1073


Cikkajánló
- Gyulán nyitja második franchise éttermét a Creppy
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Színház még nincs, bisztró már van: megnyitott az Átrium Bisztró
- Fenntarthatósági díj az őriszentpéteri Pajta Étteremnek
- Kés-Villa-Buda: ELKÉSZÜLT BUDA ÉTLAPJA

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing