Ingyenes szabadtéri edzéssorozat indul életmód-és edzéstanácsadással

2019.09.13. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek, Életmód

Budapest 2019 Európa Sportfővárosa évad keretében szeptember 11. és október 2. között a főváros hét szabadtéri fitneszparkjában tartanak a fővárosiak számára edzés-és életmód tanácsadással kísért közös edzéseket a Testnevelési Egyetem és a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakemberei.

A szerdai és szombati napokon ingyenesen látogatható eseményeken a résztvevők először egy alapos, a testalkati fittséget feltérképező állapotfelmérést kapnak, majd ezt követően speciális köredzésbe kapcsolódhatnak be. A helyszíni közönség igényeihez alkalmazkodó edzés során az érdeklődők megismerkedhetnek a szabadtéri kondigépek és egyéb fitnesz eszközök használatával, valamint a magasan képzett edzői csapat közreműködése és felügyelete mellett az ezeken végezhető, az egész testet megmozgató gyakorlatokkal. A program részeként minden résztvevő személyes tanácsadást is igénybe vehet, amely kapcsán hasznos ismereteket szerezhet arról, hogy milyen változásokat lenne érdemes végrehajtania az életmódjában az életminősége javításához, illetve hogyan építheti be a mindennapjaiba a sportolást.

Edzéstanácsadás. HOL Magazin 2019.

A tanácsadásokkal kísért szabadtéri edzések első állomása 2019. szeptember 11-én, szerdán 17:00 órakor a Vérmezőn található fitneszparkban lesz.

 


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing