Ingyenes esküvői weboldal pároknak

Mindenki eljátszik a gondolattal, hogyan közli a nagy hírt a családtagokkal, barátokkal. Megálmodjuk az ideális helyszínt, időpontot és szituációt, amikor előállunk az ominózus mondattal: "Esküvőnk lesz".

Nagy valószínűséggel sokan meglepődnek majd, elhangzik néhány "Na, végre" és "Sok boldogságot" és ekkor, hogy teljessé tegyük a meglepetésüket, tegyünk még hozzá néhány karaktert " .hu". Esküvőnklesz.hu. Így lesz teljes a bejelentés és az esküvőnk is.

Miért jó egy saját esküvői weboldal?

Mert annyi információt oszthatunk meg a vendégeinkkel, amennyit csak szeretnénk. Nem korlátoz minket sem a meghívóra írható mondatok száma, sem a telefonálás költségei. A weboldalunkra kedvünk szerint tölthetjük fel a tartalmakat, de egyúttal jó fogódzkodó is a szervezés útvesztőjében. Az oldal korlátlan ideig és teljesen ingyenesen áll a párok rendelkezésére.

Kialakításakor figyelembe vették a házasulandók igényeit, valamint az egyszerű kezelhetőséget. Rövid regisztráció után azonnal létrejön, és máris kedvünkre válogathatunk a számtalan design és megjelenési forma között. Az előre kialakított menüpontok, melyek közül csak azokat használjuk, amelyeket szeretnénk, felölelik az esküvő lebonyolításának fontosabb momentumait. A személyes kedvencem azonban az online nászajándék lista, ahová a párok képpel, leírással feltölthetik vágyaikat, a vendégeknek pedig nem kell ajándék ötleteken törni a fejüket és elkerülhetőek a kellemetlen mellé fogások. A rendszer garantálja, hogy kétszer nem kaphatunk meg egy ajándékot, ugyanis, ha valaki lefoglal valamit, az a többiek számára láthatatlanná válik.

Mostantól tehát elegendő saját esküvői weboldalunk linkjét a meghívó aljára nyomtatni, vagy szétküldeni egy e-mailben és minimálisra csökkenthetjük a legrosszabb pillanatokban befutó telefonhívások számát.

Az oldal teljesen ingyenes, hiszen ahogy a mondás is tartja: a legjobb dolgok az életben ingyen vannak.

Ingyen esküvő - Összeadtuk, hogy összeadjunk

Nem hiszünk az elemzőknek és be is bizonyítjuk az igazunkat. A statisztikák szerint hazánkban a házasságkötések száma évről-évre csökken.

Azt mondják, a világ megváltozott, a házasság intézménye elavult, az emberekben az igény sincs már meg arra, hogy hivatalosan is összekössék az életüket.

Szerintünk ez nem igaz. A házasság jó és sokan igenis szeretnének összeházasodni, de az esküvővel járó súlyos kiadások ezt jelentősen megnehezítik, gyakran ellehetetlenítik.

Szerintünk nem a hajlandósággal van probléma és ezt be is bizonyítjuk. Egy komplett esküvőt, annak összes hozzávalójával, partnereink segítségével összeadtunk, hogy egy szerencsés párt összeadjunk. Kíváncsiak vagyunk, ha az anyagi feltételek nem akadályozzák, hány pár szeretne összeházasodni? Ha szeretitek egymást és meg van bennetek a szándék a házasságra, de anyagi lehetőségeitek nem teszik lehetővé egy esküvő megszervezését, vegyetek részt Ti is a kísérletünkben és jelentkezzetek még ma! Mert a legjobb dolgok az életben ingyen vannak...

www.eskuvonklesz.hu/trendek_es_otletek/cikkek/osszeadtuk_tajekoztato


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing