Indul a zenei kalandozás a BEMY együttessel

2018.08.08. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A cseh Lucie és Kacka, valamint a magyar Kende nyerte az ibis hotelcsalád - "Get to Sziget" elnevezésű megmérettetését, tehát ők indulhatnak augusztus 1-én közösen Gdańsk-ból kéthetes zenei körútjukra. A 7 napos különleges turnét követően az egyik legnagyobb európai zenei rendezvényen - a budapesti Sziget Fesztiválon fognak 7 napig mulatni és más meglepetés is várja a felfedezőút résztvevőit.

A 10 országban lezajló nemzetközi szavazás során kiválasztott győzteseket Mattia és Elie, a BEMY együttes tagjai kísérik el útjukon. Mielőtt a nyertesek fellépnének Ed Sheeran varsói koncertje előtt, a Sziget Fesztivál 2018 egyik színpadján - az Európa Stage Presented by ibis zenei színpadján adnak elő egy kifejezetten erre az alkalomra komponált dalt. A "Get to Sziget" turnéjuk ennél is korábban, augusztus 1-jén 19: 00 órakor fog elindulni az ibis Gdańsk Stare Miasto szállodában egy akusztikus fellépéssel.

IBIS - Get to Sziget. HOL Magazin 2018.

A verseny és a turné menetrendje

A Budapesten augusztus 8-15. között megrendezésre kerülő Sziget Fesztivál 2018 valódi ünnep minden zenerajongó számára - 9 színpadon 7 napig zajlanak a koncertek, amelyeken többek között olyan neves sztárok is fellépnek, mint: Lana del Rey, Gorillaz, Arctic Monkeys vagy Shawn Mendes. Nem is okozott meglepetést az, hogy az ibis szállodacsalád "Get to Sziget" néven meghirdetett versenye igazi megmérettetéssé vált. A versenyben önálló előadók vagy maximum három tagú zenekarok indulhattak 10 Kelet-Európai országból: Lengyelországból, Csehországból, Szlovákiából, Szlovéniából, Romániából, Bulgáriából, Macedóniából, Magyarországról, Litvániából valamint Lettországból. A résztvevőknek legfontosabb feladatként egy rövidfilmmel kellett meggyőznie a szavazókat arról, hogy éppen ők érdemlik leginkább meg azt, hogy nyári turnéra vigye őket az ibis hotelcsalád. A szavazók és a zsűri a cseh Lucie és Kacka, valamint a magyar Kende videóit találták a legjobbaknak - ezért pakolhatják éppen ők a bőröndjeiket hogy részt vegyenek a felejthetetlen kalandban.

IBIS - Get to Sziget. HOL Magazin 2018.

#ibisSziget, vagyis zenei meglepetések

A nyertesekre kéthétnyi zenével csurig töltött kaland vár. De nem csak a színpadról fog hömpölyögni a zene, hanem elkíséri őket az egész útjukon. Hiszen a turnén egy dedikált dalt fognak a komponálni Mattia-val és Elie-vel a BEMY-ből, és a szerzemény bemutatójára a 2018-as Sziget Fesztiválon, az Europe Stage Presented by ibis színpadon kerül majd sor. A dalhoz videoklip is készül a turnén átélt kalandokból. Zenéjükben indie rock és pop elemek keverednek - amelyek kiváló alapanyagok a felhőtlen szórakozáshoz, a gondtalan vakációs hangulathoz és felidézik a nyári zenei fesztiválok egyedülálló hangulatát. A zenerajongó ibis hotelcsalád - saját színpaddal - évről évre, így idén is jelen lesz a Sziget Fesztiválon. Ebben az évben a "Get to Sziget" kampány keretein belül osztja meg ezt a kulturális élményt és mindenkit szeretettel vár erre a közös kalandra.

 


Cikkajánló
- 10. WHISKY SHOW 2021.
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing