Indul a KönyvTÁRlat harmadik évada!

"Játékos hazugságokkal" indul szeptember 26-án az Országos Széchényi Könyvtárban a KönyvTÁRlat harmadik évada! Ebben a szezonban a Bűnök és szenvedélyek témakörét feszegetjük - úgyhogy a szeptemberi Hamisítványok (!?) után az év folyamán és jövő tavasszal sort kerítünk többek között politikai gyilkosságok, magyar és külföldi utazók és utazások, rejtélyes elrejtések, női szeszélyek és szenvedélyek feltérképezésére is.

Szeptember 26-án a már ismert időpontban, 16.30-tól várjuk Önöket, elsőként a Vígszínház művészei mutatnak be Molnár Ferenc-jeleneteket Játékos hazugságok címmel, majd a különleges, eddig meg nem fejtett jelekkel írott Rohonci-kódex titkaira keresik a választ a szakértők: Láng Benedek tudománytörténész és Király Levente Zoltán teológus, programozó matematikus, kódfejtő. Csak ezen a délutánon, Önök láthatják a Rohonci-kódexet és egyéb érdekességeket is kamarakiállításunkon.

A Nemzeti Kulturális Alap támogatásának köszönhetően a teljes program ingyenes. Az egyes programrészek külön-külön is látogathatók. Kérjük, részvételi szándékát szíveskedjék 2013. szeptember 25-ig jelezni e-mailben, vagy a 06 1 224-3745-ös telefonszámon hétfőtől csütörtökig 9-15 óra között, pénteken 9-13 óráig. Telt ház esetén a programokon való részvételt az igények beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani.

 

Programelőzetes:

Október – Politikai gyilkosságok

November – Magyar utazók és felfedezők külföldön, külföldi utazók Magyarországon

December – Rejtélyes elrejtések. Titkosírások

 

Szeretettel várja Önt a nemzeti könyvtár!

Könyvtárlat az Országos Széchényi Könyvtárban. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing