Ilyen még nem volt Budapesten

2018.10.10. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

Október 14-én egész nap (vagy amíg a malac tart) a már többször is a világ legjobb barbecue-sának kikiáltott The Shed BBQ and Blues Jointreceptje alapján elkészített egész bbq malac lesz a terítéken a Budapest Barbecue Company-ban.

Amerikai utazásaik alkalmával rengeteg barbecue kiválósággal volt alkalmunk találkozni, megismerkedni és tanulni is tőlük.

Mind közül az egyik legkedvesebb számukra a The Shed BBQ csapatával töltött idő volt, akik minden feltétel nélkül beavattak minket szakmai titkaikba és rengeteget ismeretet adtak át az egész malac barbecue-val kapcsolatban. Ez az ő abszolút specialitásuk, többször is elnyerték már ebben a kategóriában (is) a föld legjobb barbecue csapata címet, így hát – gondolhatják – ittuk minden szavukat.

Egész malac sütés. HOL Magazin 2018.


Előttük szeretnének tisztelegni október 14-én, amikor is egy napon át a The Shed receptje alapján elkészített egész bbq malacból lehet náluk falatozni!

Az esemény: https://www.facebook.com/events/685074161866824/


Cikkajánló
- Szüreti Gördülő Dűlők a Villányi borvidéken
- L’art pour l’art Társulat
- Ingyenes szabadtéri edzéssorozat indul életmód-és edzéstanácsadással
- S/ALON BUDAPEST 2019.
- Somlói Juhfark Ünnep 2019

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing