III. Vasút - Vasútmodell és Technikai Modell Fesztivál 2011

2011-ben is megrendezésre kerül, a nagysikerű vasútmodell fesztivál, a volt MÁV Gépészet Északi Járműjavító területén. A kiállítás, a ma már nem működő üzem Eiffel Csarnokában lesz, ahol a vasúti járművek javítását végezték.

A csarnok épülete ma műemlék védettséget élvez, mivel 1885-ben épült Eiffel tervei alapján. A közel 23 000 m2 alapterületű terület, a nagy gőzmozdonyjavító-csarnok műhely volt. Még a mai napig is érezhető a több évtizedes gépszag, amitől igazán hű élményt kapunk.

Felépítésre kerül digitális vezérlésű modul terepasztal, ahol a mai csúcstechnológiákkal vezérlik az asztalon közlekedő vonatokat, váltókat és egyéb vasúti berendezéseket. A leghosszabb analóg rendszerű modul terepasztal a100 métert is megközelíti.

Közel 60 típusú, méretű és méretarányú terepasztal Kánaán várja a vasútmodell rajongóit, amik közül több is kipróbálható.

Versenyautó pálya, daru, RC autó DRIFT bemutató, tank csaták, LEGO és PLAYMOBIL város, játszósarok, papírsárkány készítés várja, a rendezvényre kilátogatókat.

A 2011-es rendezvény szenzációja a 100 db vitrinből álló „ labirintus „ Ezekben a vitrinekben különböző méretű közlekedéssel kapcsolatos modellek, relikviák, vasúti emléktárgyak, valamit fényképek is megtekinthetőek lesznek.

A kiállításról további információk itt tölthetők le >>>

 


Cikkajánló
- Az év legvarázslatosabb filmjének előzetese megérkezett!
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing