II. Szauna SzeánszŸ Oscar – döntő

2012.01.30. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Wellness

A Szauna Szeánsz® Oscart idén már online közvetítésen keresztül is megtekinthetik azon érdeklődők, akik nem tudnak jelen lenni a rendezvényen.

Időpontja: 2012. február 25-26. (Szombat-Vasárnap)

Helyszín: Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum, Bük

2012. február 25. Szombat:

16:00 óra Tompek Attila, a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrum szaunamestere bemutatja, Egy kis Skandináv borzongás címen versenyszeánszát - Mentás kókuszkrémmel testradírozásra és bőrtáplálásra számíthatnak a jelenlévők, virgácsolással egybekötve.

17:00 óra Kovács Tímea, az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő Debrecen szaunamesternője fogja megkezdi, Mediterrán kényeztető szeánszát – Amelyben mézes-joghurtos készítménnyel puhítja vendégei bőrét.

18:00 óra Belley Attila, a Miskolci Barlangfürdő szaunamestere elrepít minket Egyiptomba - Az isteni Su érzékszerveket kényeztető szeánsza, a piramis árnyékában cím alatt, egyiptomi illatorgiával, mézes-olajos balzsamozással és Su, isteni ajándékával készül.

2012. február 26. Vasárnap:

10:00 óra Szabó Zoltán, a NaturMed Hotel Carbona szaunamestere bemutatja, Utazás a rejtelmes Tibetbe - a Potala Szeánszát. Célja, megtapasztalni tűrőképességünk határát, szembekerülni önmagunkkal.

11:00 óra Vadász Júlia, az Aquaworld Budapest szaunamesternője, Mexikói vidám szeánszán keresztül - Mexikói hangulatot teremt, zabpelyhes testradírozásra, Aloe-veras bőrfiatalításra számíthatnak a résztvevők. A végén ropogós finomságra.

12:00 óra Mikocsics Brigitta, a Bükfürdői Gyógy- és Élménycentrum szaunamesternője - Trópusi kalandozásokra invitál minket. - Trópusi gyümölcsök különlegességeivel készül, bőrtápláló trópusi krémmel, egyedi, édes fuvallattal, mennyei gyümölcstálakkal, és 100%-os gyümölcskoktélokkal.

 

A szaunamesterek komoly felkészülése, hetek óta zajlik. A pakolásokat és a "kozmetikai" készítményeket, illatokat is maguk találják ki és készítik el, gyümölcsökből, zöldségekből, gabonafélékből és esszenciális illóolajokból. Mindez egy választott kultúra vagy kitalált történetre felfűzve. Illetve a vendégek megvendégelésével is készülnek a Szauna Szeánszuk stílusához illő finomsággal. A kreativitás mellett nagyon nagy hangsúlyt kap a vendégekkel való kommunikáció, a szakmai felkészültség és a szaunában a megfelelő klíma és a szaunamester által keltett „légáramlatok” elérése. Olykor libabőrödzést is megtapasztaló vendégek, a szaunamesterek kellemes legyezési technikájának köszönhetik.

 

Az ősszel kezdődött országos rendezvénysorozat célja azon kívül, hogy népszerűsítse a Szauna Szeánszokat®, felhívni a figyelmet a szaunamesterek munkájának fontosságára a szaunarészlegekben, és a helyes és higiénikus szaunázásra.

Egyetlen 1 fő nyerheti el a Szauna Szeánsz® Oscar címet és viselheti egy éven keresztül! A versenyen nemenkénti kategorizálás nincsen.

A közönségtől legmagasabb pontszámot kapott szaunamester, a közönségdíjat viheti el. Illetve idén média különdíj is lesz, amely az online közvetítésnek köszönhetően lehetőség nyílik az online szavazásra is. A támogatónk az Aromax Zrt. is különdíjjal fogja jutalmazni az általa legjobb illóolajat kevert szaunamestert, amely szavazatot a közönség is befolyásol. A díjak átadása a döntő helyszínén fog történni.

További információ: www.szauna-szeansz.hu


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing