II. Sunshine Családi Fesztivál

Második alkalommal kerül megrendezésre a Sunshine Családi Fesztivál az újpesti vízibirodalomban, az Aquaworld Élményfürdőben. Az augusztus 9-11-ig tartó rendezvény az első mintájára készült, azonban ezúttal sokkal érdekesebb és színesebb programokkal várják a szervezők a Vendégeket.
A fürdő adta vízi szórakozás mellett a kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a kedvükre való kikapcsolódást; állatsimogató, ugrálóvár, rajzverseny és a Buborék együttes koncertje várja a legkisebbeket, míg a nagyobbak kiállított versenyautókat nézhetnek, íjászkodhatnak, valamint Nádas Tamás műrepülő bemutatóját izgulhatják végig.

"Nem számítottunk ekkora sikerre” – árulta el Mészáros Zoltán, a fesztivál megálmodója. „Az első rendezvényen több ezer embernek mutattuk meg, hogy hogyan szórakozhat együtt az egész család, miközben játékos formában a tudatos életmódra, a környezettudatosság fontosságára hívtuk fel a figyelmet” – tette hozzá.

Egész nap nyereményjátékok, értékes ajándékok várják a látogatókat. Gesztesi Károly vezetésével vasárnap ismert emberek csapnak össze egy foci mérkőzés keretében. – mesélte Óvári Zita, az esemény főszervezője.

És, hogy kikkel találkozhatunk még aznap, legyen meglepetés, a szervezők szeretettel várnak mindenkit a 2. Sunshine Családi Fesztiválon!

Programok:

Szombat:

- 10:00 – 18:00 – gyerek íjászkodás

- 14:00 – hajó hajtó verseny

- 15:00 – Nádas Tamás műrepülő bemutató

- 17:00 – Buborék Zenekar

 Vasárnap:

- 10:00 – 18:00 – gyerek íjászkodás

- 11:00 – Celeb Foci verseny

 Csapatkapitány: Gesztesi Károly

 Csapattagok: Dombi Rudi, Curtis, Fekete Dávid, Müller Attila, Dopeman és az öccse

 - 14:00 – hajó hajtó verseny


Cikkajánló
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok
- VINO Bor és Zene Ünnep 2020.
- Budapest Borfesztivál Limited - 2020 egy kivételes évjárat!
- Aranytíz 2020 szeptember
- Farmer Expó: állatbemutatókkal fűszerezve

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing