Ígéretes hírek - Pesti Vigadó

Bár még mindig sok a kérdőjel a Pesti Vigadó nyitása, főleg annak időpontja körül, mégis biztatóak a hírek a belvárosi rendezvényhelyszínnel kapcsolatban. A korábban is népszerű rendezvénypalota a legfrissebb információk szerint a jövő év tavaszán nyitja meg kapuit a rendezvények szervezői felé.

Az újranyitás után a Vigadó téri épület földszintjén nyílik meg a kávéház és étterem. Az eredetileg ismert Díszterem kapacitását növeljük, így közel 800 fő befogadására lesz majd alkalmas a Vigadó legnagyobb rendezvényterme, mely a nagyszerű magyar zeneszerző tiszteletére a Liszt Ferenc terem nevet kapja. A kulturális és rendezvényközpont marketing és programigazgatója a HOL Magazinnak adott interjújában elmondta, az eredeti szépségében helyreállított díszterem akár 800 vendég számára is kényelmes elhelyezést biztosít. Elsősorban koncertek, színi előadások, kulturális programok, de konferenciák vagy kongresszusok számára is elérhető lesz.

Józsa Diana. Pesti Vigadó. Rendezvénypalota Budapest Belváros.

Józsa Diana elmondta, hogy az első lépcsőben átadott termek után, a nyáron várható a helyszín további termeinek megnyitása. A Vigadó teljes átadása után 6 szinten fogadja majd vendégeit, ami magában foglalja, hogy újabb rendezvénytermekkel bővül az intézmény. Többek között a 6. szinten a Liszt Ferenc terem fölött egylégterű, oszlopmentes, majd’ 600 nm-es terem áll majd a vendégek rendelkezésére. A rendezvényterem befogadóképessége a tervek szerint 800-2000 fő között alakul, rendezvénytípustól függően. Ezzel egyrészt jó néhány visszatérően megrendezett rendezvény találhat méltó helyszínre, másrészt olyan nagy nemzetközi események is otthonra lelhetnek Budapesten, amelyek korábban megfelelő kapacitások hiányában nem is érdeklődtek fővárosunk iránt.

A 6. szinten megnyitásra kerülő, a Dunára és a Budavári Palotára panorámás tetőterasz pedig már csak a ráadás…

Az épülettömb alatti mélygarázs, a remek tömegközlekedés, a belvárosi szállodák közelsége olyan páratlan infrastruktúrát eredményez, ami európai összehasonlításban is megállja a helyét. Mindezen előnyök a rendezvényhelyszín kivételes kvalitásaival ötvözve nagy reményekre adhatnak okot.

A helyszín bemutatkozója a rendezvényhelyszín-specialista oldalain >>>

Ajánlatkérés lehetősége, közvetlen kapcsolat >>>


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing