Igazi premierhangulat az Időkapuban

A Játékszín csapata mentette meg a világot

Németh Kristóf, Csonka András, Oroszlán Szonja és Nagy Sándor jutott ki legkönnyebben, de az összes hírességeket felsorakoztató csapat sikeresen teljesítette a küldetést és megtalálta a titkos tervrajzot, amelyet az LG Időkapu nevű high-tech pop-up szabadulószobájában rejtettek el egy széfbe. A Westend bevásárlóközpont oldalánál felépített kaland-helyszín november 20-tól a nagyközönség számára is nyitva áll, akik egy online játékban regisztrálva nyerhetnek részvételi lehetőséget az igazi szabadulásra.

Izgatottan érkezett a helyszínre minden résztvevő, aki az LG Magyarország különleges élményt nyújtó kalandjátékára kapott meghívást. A válogatott vízilabdázókból álló különítmény még arra is figyelt, hogy legyen a csapatban, edző, kapus, támadó és védő játékos is. Gergely István, Kiss Gergely, Steinmetz Barnabás a medencében már régen összeszoktak egymással, most számítottak az ifjú játékos, Lévai Márton segítségére is, főleg ami a technikai eszközök használatát illeti. Nem is teketóriáztak sokat, bár néhány játékmesteri segítséget igénybe kellett venniük, 30 perc alatt kijutottak a kamionból. Az Anyakanyar bloggerinái, Farkasházi Réka és Gubás Gabi színésznők Szabó Patrícia újságíróval és egy bevállalós apukával, Szabó Győzővel együtt vágtak neki a kalandnak, amely szerintük semmiség az anyaság kihívásai mellett. Sok nevetéssel, ügyességgel fűszerezve végül ők is megoldották a rejtélyeket, és 38 perces szintidővel kanyarodtak ki a pop-up szabadulószobából.

LG Időkapu. HOL Magazin 2014.

Két bájos hölgy, Hien és Dukai Regina erősítette a popsztárok csapatát is, ahol Bebe kifejezetten kütyü-függőként mutatta be magát, ráadásul korábbi szabadulószobás élménnyel is büszkélkedhetett. Tóth Szabi és Kocsis Tibor pedig szintén magabiztosan állították, hogy rajtuk nem fog ki holmi okoseszközök használata és a Földet megmentő tervrajz megszerzése. A játékból mindenki egyenlően vette ki a részét, Hien és Regina kifejezetten talpraesetten mozogtak a csúcstechnológiájú, innovatív eszközök között, és méltán jutott ki a csapat 32 perc alatt. A kiegyenlített mezőnyben pedig végül a Játékszín csapata diadalmaskodott, lehet, hogy nem véletlen, hiszen a színház repertoárjában több olyan előadás is szerepel, amelyben egyetlen helyszínen kell megoldani egy bűnügy rejtélyét. Németh Kristóf, a teátrum igazgatója igazi csapatkapitányként vezényelte társait, Nagy Sándort és Csonka Andrást, bár azt mindannyian előre megsúgták, hogy szerintük itt is, mint az életben oly sokszor, egy hölgy lesz a kulcsfigura, így van rá esély, hogy Oroszlán Szonjáé lesz a főszerep. Szonja elárulta, hogy szabadidejében gyakran játszik internetes szabadulós játékokat, így nem volt meglepő, hogy gyakorlatilag az egész játék során egy lépéssel a többiek előtt járt, nézelődött, keresett és talált. Persze a férfi-csapattagok sem adták alább, rajtuk is érezhető volt az összeszokottság, és a krimikben szerzett nyomozói rutin, így tulajdonképpen egyedüli csapatként szinte segítség nélkül játszották végig a pályát, és győztesként, felszabadult mosollyal hagyták el 29 perc alatt az Időkaput. Mint a legjobb csapat, ők vesznek részt majd a decemberi eseményen, amikor is az LG Magyarország által felajánlott elektronikai termékeket adják majd át az SOS Krízis Alapítvány lakói részére.

LG Időkapu. HOL Magazin 2014.

Egy kis ízelítő a hangulatból:

https://www.youtube.com/watch?v=Uv8Bry230To 

A hírességek tehát nagyon élvezték a játékot, különösen tetszett nekik, hogy működés közben ismerkedhettek meg olyan innovatív, intelligens felhasználói élményt biztosító háztartási és szórakoztatóelektronikai eszközökkel, amelyekkel korábban még nem találkoztak. A játék élménye így tapasztalatszerzéssel is párosult, amely, ahogy megsúgták, lehet, hogy még a karácsonyi ajándékok beszerzésénél is segítségükre lesz majd.

November 20-tól pedig a nagyközönség számára is nyitva áll az Időkapu: nincs más teendő, mint előzetesen játszani és regisztrálni az online játékban, így lehet időpontot foglalni a vállalkozó szellemű csapatoknak az élő kalandjátékra. December 14-ig tehát a Westend mellett várja az Időkapu a látogatókat.

 További információ:

http://lg.hu/idokapu     

http://www.facebook.com/LGMagyarorszag   


Cikkajánló
- A rántott csirkemell az elsőszámú frissensült
- Tojásból lesz a csoda!
- A fogyasztók szavaztak: ilyen lett Az Ország Salátája
- Zöldséges sült hal lett a tökéletes családi vacsora
- II. Országos Képzőművészeti Filmnapok

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing