Igazi felfrissülés a Petneházyban

Május 4-én hivatalosan is megnyitotta kapuit a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark szabadtéri strandja. A szálloda wellness részlege így mostantól nem csak beltéri medencéjével, szaunájával és masszázs kezeléseivel, hanem nyitott élménymedencével és egy gyermekmedencével is várja a felfrissülni vágyókat.

A Petneházy Rendezvénypark különlegessége és egyedülállósága, hogy nemcsak a számtalan különböző típusú rendezvény számára nyújt tökéletes helyszínt, hanem egyben lehetőséget teremt egy fárasztó, szakmai programokkal teli nap végén a vendégek kikapcsolódására. A résztvevők számára többletélményt nyújthatnak a szálloda beltéri és kültéri wellness szolgáltatásai, emlékezetesebbé téve ezzel a napot.

  Petneházy Rendezvénypark. Wellness helyszín. HOL Magazin 2012.

Az aktívabb kikapcsolódást kedvelő vendégek figyelmébe ajánljuk a Petneházy Rendezvényparkban található négy, salakos teniszpályát, a szomszédban található Lovascentrum által nyújtott lovaglási lehetőségeket illetve a szintén szomszédos Petneházy Golf Club gyakorlópályáját.

Legyen szó bármilyen rendezvényről, vagy csak egy forró nyári napról, a Petneházy Club Hotel és Rendezvénypark igazi felfrissülést biztosít mindenki számára!

Látogasson el hozzánk!

Petneházy Rendezvénypark. Wellness helyszín. HOL Magazin 2012.

 

A helyszín a SpeciaLista oldalain >>>

Közvetlen kapcsolat >>>

Petneházy Rendezvénypark. Wellness helyszín. HOL Magazin 2012.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- 4 millió eurós fejlesztés a Thermia Palace Spa szállodában
- Eldőlt, melyik lett Az Év Fürdője 2019-ben
- Európa 26 legismertebb és legrangosabb gyógyszállodája egyesült az Ensana márka alatt
- Eddig nem érvényesül a papírforma – Félidőben jár Az Év Fürdője szavazás

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing