Idén újra: PICK futás!

2013.09.15. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek, Életmód

Szeptember 29-én Szegeden ismét PICK Futás: a szervezők három távon várják a futókat a Dóm téren megrendezésre kerülő PICK Utcai Futófesztiválon. A rendezvénnyel egyidőben jótékonysági felhívást is hirdet a névadó, a Pick Szeged Zrt.
Immár 12. alkalommal, idén újra megrendezik a szegediek körében nagy népszerűségnek örvendő PICK Futófesztivált. A szegedi belvárosban zajló futóversenyen három távon is lehet nevezni:

• 6 km-es táv – rajtja 10 órakor

• 3,4 km-es táv – rajtja 11.30-kor

• 1,5 km-es, családi táv – rajtja 10.50-kor

A Futófesztivál keretein belül jótékonysági felhívást is hirdet a cég: a nevezési díj összegén felüli befizetéseket ebben az évben a 144 éves Pick Szeged Zrt. 144 000 Ft-tal kiegészítve a rászoruló családok, gyermekek támogatására ajánlja fel a Tabán Családsegítő Közösségi Ház, Gyermekjóléti Központ és Dél-alföldi Regionális Módszertani Családsegítő Szolgálat részére. A támogatásokat a helyszínen, a nevezési díj befizetésekor lehet megtenni.

A rajthoz állók számára a bemelegítésről a Pick Szeged kézilabda csapatának játékosai gondoskodnak, de fellép a Csányi Alapítvány által támogatott gyermekekből álló Band is, a szerencsések pedig ajándékkal térhetnek haza a sorsolás után.

A Futófesztiválon iskolák nevezését is várják, ők szeptember 26-ig tudják leadni a jelentkezéseket.

A futófesztivállal egy időben rajzpályázatot hirdetünk: „Rajzold le, hogy mi jut eszedbe a „PICK Futásról” címmel. A nevezés ingyenes, a rajzokat szeptember 22-ig várják a szervezők. A pályázatokat négytagú zsűri fogja elbírálni. Az első három helyezettet a zsűri választja ki, a Közönség-Díjat pedig a zsűri által legjobbnak ítélt 20 pályázat közül a Facebook rajongók fogják megszavazni.

„Rendkívül fontosnak tartjuk hagyományainkat: mi sem jobb példa erre, mint a 144 éve változatlanul magas minőségben készített Téliszalámink történelme, mely elválaszthatatlan Szeged városától. Ezért is nagy örömünkre szolgál, hogy egy másik Szegedhez kapcsolódó hagyományt is tovább tudunk vinni és ismét megrendezhetjük a már sokak által ismert szegedi Pick Futófesztivált. Reméljük, hogy minél többen eljönnek és eltöltenek velünk egy sportban gazdag napot szeptember 29-én.” – mondta el a rendezvénnyel kapcsolatban Madarász László, a Pick Szeged Zrt. marketing igazgatója.

A nevezéssel, a rajzpályázattal és a lebonyolítással kapcsolatos részleteket a www.pick.hu, és a www.szegedsport.hu weboldalakon találják.

Fotó: delmagyar.hu

A Pick Szeged Zrt.-ről

A Pick Szeged Zrt. ma már nemcsak egy szegedi céget, hanem a legnagyobb magyar húsipari vállalkozást jelenti. A társaságnak Szegeden, Pécsett, Baján és Alsómocsoládon vannak gyártóüzemei. A Pick Szeged Zrt. öt telephellyel, saját üzletlánccal és Budapesten kereskedelmi központtal közel 2800 főnek biztosít stabil munkahelyet.

A Pick, Herz, Délhús, valamint Ringa márkatermékeket gyártó vállalat közel 30%-os piaci részesedéssel rendelkezik a hazai húsiparban. Ezzel termelésében és árbevételében egyaránt kiemelkedik a hazai és a közép-európai mezőnyből. A vállalat a Pick Téliszalámiból évente közel 3 millió rudat ad el. Ennek köszönhetően a világhírűvé vált termék mára piacvezető szerepet tölt be a magyar piacon.

A Pick Szeged Zrt. a Bonafarm Csoport tagja.


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing