Idén is TableFree Éttermi Napok

Budapest legjobb éttermei közül több mint 50 kínál különleges, a Table Free Éttermi Napokra készített három fogásos menüt November 14. és 21. között, a „TableFree Éttermi Napok” rendezvénysorozat alatt.

Amennyiben emlékszik az előző Éttermi Napok alatt felszolgált kitűnő ételekre, kattintson ide az esemény weboldalának eléréséhez, hogy átnézhesse éttermeink ajánlatait és egy pár kattintással asztalt foglalhasson – amíg van szabad! http://bit.ly/kedvezmenyes-ettermi-napok

Az „Éttermi Napok” rendezvényen több mint 50 képviselteti magát Budapest legjobb éttermei közül, mindegyikük egy speciálisan erre az alkalomra készített menüajánlattal 3.000 és 5.000 forint értékben.

  • Különösen büszkék vagyunk résztvevő éttermeink sokszínűségére, így egészen biztos ,hogy Ön is megtalálja az ízlésének megfelelőt.
  • A legnagyobb nevek, úgy mint: Nobu, Gresham, Baraka, Spoon, Philippe A Belga, Krizia, Chez Daniel és még sokan mások.
  • Tradícionális magyar éttermek kínálnak olyan klasszikusokat mint a pörkölt, vagy halászlé, saját értelmezésükben, különleges ízekkel kiegészítve.
  • Meghitt helyi kedvencek mint a Chagall és a Cafe Provence
  • Izgalmas új helyek mint az Egykettő, Chess és Nad’or
  • A világ konyhaművészetének legjava – Indiai, Japán, Olasz, Francia, Amerikai, Kínai és Afrikai éttermek is képviseltetik magukat.

A TableFree Éttermi Napok ínyencek számára egy ritka és kihagyhatatlan alkalom – egy emlékezetes étkezés, szuper árakon.

Amennyiben élni kíván ezzel lehetoséggel, úgy asztalát a TableFree weboldalán keresztül kell lefoglalnia a kedvezményes ajánlatok igénybevételéhez, amit az alábbi linken tehet meg:

http://bit.ly/kedvezmenyes-ettermi-napok

A speciális ajánlatok November 14. –től November 21. –ig érvényesek, de Ön akár már most is foglalhat asztalt a rendezvény bármelyik napjára.

Javasoljuk, hogy minél előbb foglaljon asztalt, mivel a rendezvény hihetetlen népszerűségének köszönhetően a szabad helyek nagyon hamar betelnek, különösen a legnépszerűbb éttermekben.

Üdvözlettel:

A TableFree csapata


Cikkajánló
- Valentin vacsora a Spoon hajón!
- Ha Céges Karácsony, akkor Spoon!
- A Street Food Ünnepe - december 8.
- Csapatépítő főzőverseny a Dunakanyarban
- Kemencés parti a Dunakanyarban!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing