Idén is családbarát fesztivál a Fishing on Orfű

2018.06.19. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Programok, Hírek

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Fishing on Orfű fesztivál tavaly kezdte el együttműködését, melynek nyomán a szervezők olyan programokkal színesítették a fesztivált, amelyeket a gyermekes családok is tudtak látogatni. Idén ezt folytatják, és a Mozgalom önkéntesei is kitelepülnek Orfűre június 20. és 23. között.A fesztivál gyermekhelyszíne idén a Pagony Gyermekbirodalom lesz, ahol minden nap délután 14:00     óráig várják a gyermekes fesztiválozókat. 

A programok között olyan foglalkozások szerepelnek mint a Mesetérkép, melynek keretében kortárs gyermekirodalmi műveken alapuló alkotófolyamatokban vehetnek részt a kalandvágyó gyermekek. De lesznek közönségtalálkozók is Berg Judit ismert meseregény szerzővel és Dániel Andrással. A gyerekek, sőt a felnőttek is,  kipróbálhatják a mesejógát. A fesztivál új szabadidőprogramja a Mesetúra, ahol szülők és gyermekeik együtt fedezhetik fel Orfűt. Az egész napos családi program alkalmával az egyes állomásokat Császár Levente meséje, valamint a finom ételek és italok kapcsolják össze.

Továbbá lesznek állandó kézműves és egyéb kreatív foglalkozások, melyeket bárki kipróbálhat a fesztivál ideje alatt.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom a Civil utcában várja a fesztiválozókat különféle társasjátékkal, párkapcsolati tesztekkel, érdekes tájékoztatókkal. Szívesen látják a gyerekeket is, akik rajzolhatnak így az egész család feltöltődhet a fesztiváli forgatagban.

 

A teljes program megtalálható a fishingonorfu.hu weboldalon.

 


Cikkajánló
- Gin-tonic bérlet a Várkert Bazárban
- Csáth Géza Emlékest a Városliget Caféban
- Idén is Badacsony New Yorkban!
- XX. Szőlészeti és Borászati Konferencia
- Csábíts szezonális fogásokkal!

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing