Hunguest Hotel Griff

A Hotel Griff Dél-Budán, a XI. kerületben található. Elhelyezkedése ideális mind a pihenni vágyók, mind üzleti találkozók számára, hiszen csendes, de jól megközelíthető helyen fekszik. A hotelben 108 szoba, magyaros és nemzetközi fogásokat is felvonultató étterem, koktélokat, kávékülönlegességeket és ízletes sütemények kínáló kávézó, fitness és wellness szolgáltatások, illetve több rendezvény- és konferenciaterem áll a vendégek rendelkezésére.

A látogatók teljes kikapcsolódását biztosítja a squash pálya, a több féle kondicionáló gép, a fedett focipálya, a szolárium, a szauna és a 10 féle masszázs. Rendezvények számára is több lehetőséggel készül a szálloda, hiszen 5 különterem is rendelkezésre áll, melyek 30-150 férőhelyesek. Valamennyi terem rendelkezik a szükséges technikával, így alkalmasak üzleti rendezvények, megbeszélések, tréningek, bemutatók, állófogadások és kiállítások megtartására.

Hotel Griff egyik rendezvényterme az előadó

A szálloda és rendezvényhelyszínről további információkat talál weboldalukon >>>

 


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Megnyíltak a Hotel Memories Budapest **** konferencia termei

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing