Hungaroring Futófesztivál és Egészségnap

Lassan már három évtizede, hogy először felbőgtek a Formula-1 autók a Hungaroringen. Az 1986-ban rendezett első futam óta a pálya számos más típusú autóversenynek adott otthont. Jártak az aszfaltján rallyautók, kamionok, túrakocsik és motorok is. Az idei esztendő azonban újabb mérföldkő a Hungaroring életében: fennállása óta most először rendeznek futóversenyt a területén.

Futófesztivál

2013. június 29-én a lóerők és benzingőz helyett az állóképességé és az izmoké lesz a főszerep. A mozgás szerelmesei egyedülálló lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják magukat a Hungaroringen, ahol a futás mellett az egészségmegőrzés is fontos szerepet kap! A futóversenyeken négy számban indulhatnak a résztvevők:

- félmaraton terepen

- félmaraton aszfalton

- egy kör a ring aszfaltcsíkján

- egy kör terepen

Igazi kuriózum várja tehát a versenyzőket, hiszen a pályacsíkon kívül a közel 20 hektáros erdőben kialakított egyedi off-road pályán is meghódíthatják a ringet. A futóversenyek mellett izgalmas kerékpárversenyek is várják a látogatókat. Az eseményen profi és amatőr aszfalt- és terepfutók, kerékpárosok, valamint gyalogolni vágyók egyaránt részt vehetnek.

Hungaroring Futófesztivál 2013. HOL Magazin 2013.

A Hungaroring Futófesztiválon nemcsak a versenyzők húznak futócipőt. Ismert hazai sztárok és médiaszereplők is rajthoz állnak, és reményeink szerint a sajtó képviselői közül is sokan megméretik állóképességüket, gyorsaságukat.

Mindezeken kívül lehetősége van vállalatok munkatársainak csoportosan is jelentkezni a programokra. Annak a cégnek a humánerőforrás munkatársát, aki a legtöbb jelentkezőt nevezi, értékes ajándékkal jutalmazzuk. A felnőttek mellett kisgyermekek is indulhatnak a 400 méteres Ovi-futamon.

 Egészségnap. HOL Magazin 2013.

Egészségnap

Az aktív sport az egészséges életvitel szerves része. Nem véletlen, hogy a rendezvényen is kiemelt szerep jut a sport mellett az egészségmegőrzésnek is! A látogatóknak lehetősége nyílik különböző egészségügyi szűrővizsgálatok, egyéni életmód tanácsadás vagy különböző masszázsok kipróbálására, de lesz egészséges ételkóstoló, és bemutatók sokasága is. Megismerkedhetnek a bioételek és bio gazdaságok világával, megkóstolhatják milyen újdonságok, új ízek kerültek a biotermékek, és az egészséges ételek palettájára. Új és hatékony megoldásokat ismerhetnek meg a testi-lelki egészségmegőrzés területén, a legjobb szakemberek jóvoltából.

Hungaroring. HOL Magazin 2013.

Szórakozás

A Hungaroring Futófesztivál és Egészségnap műsorát sokféle program színesíti! A versenyek közben élményekkel teli programok és vérpezsdítő koncertek felelnek a hangulatért. Tartalmas vezetéstechnikai bemutató vár a biztonságos autózás híveire, de azok sem maradnak esemény nélkül, akik inkább bepattannának a volán mögé. A vezetés és sebesség rajongói Gokartokban bizonyíthatják tudásukat!

Nemcsak a látogatókra, de a versenyzőkre is vár egy meglepetés! Valamennyi nevező részt vesz a Tombolában a helyszínen kapott rajtszámával! A szerencsés rajtszám tulajdonosát nagyszerű ajándékkal lepjük meg!

 


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Gyakorlati tudnivalók a COVID-19 tesztekről utazóknak és munkavállalóknak
- Megnyitotta kapuit Miskolc legújabb és legfinomabb élményközpontja
- Az életmentés nem állhat meg! Adj vérplazmát!
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing