Hotel Spa Hévíz

A Hévízi Gyógytó közvetlen közelében fekvő Hotel Spa Hévíz, családias hangulatával és széles szolgáltatási palettájával várja vendégeit a zalai gyógyvárosban. Az 54 szobával és patinás virágos parkkal és sétánnyal rendelkező szálloda gyógyszolgáltatásai a hely geotermikus adottságainak megfelelően elsősorban a reumatológiai és mozgásszervi betegségekben szenvedők számára vannak kialakítva.

Az ideérkező betegeket először orvos vizsgálja meg, ami alapján kialakítják a beteg számára legmegfelelőbb kezelési módot. A maradandó gyógyulás érdekében a szállodában való ajánlott tartózkodási idő két-három hét, de minimum hét nap. A gyógykúra végén kontroll vizsgálattal mérik a vendégek javulását. Az itt gyógyulók eredményei azt mutatják, hogy a kezelések hatékonyan segítik elő a gerinc bántalmainak gyógyulását, illetve az ízületek és csontok védelmét. A teljes testi-lelki megújuláshoz a hotel, kitűnő éttermével, medencéivel és pezsgőfürdőivel, szaunákkal, masszázskezelésekkel, kozmetikával és szoláriummal kíván hozzájárulni.

Hotel Spa Hévíz egyik gyógykezelése a masszázs

Hotel Spa Hévíz egyik kezelési módja a gyógymedence

A Hotel Spa Hévíz az üzleti rendezvények számára is otthonos helyszínt biztosít. A szálloda négy termében lehetőség van konferenciák, csapatépítő tréningek, céges évfordulók, meetingek, megbeszélések és egyéb céges rendezvények lebonyolítására, 9-200 részvevő számára. A termekbe igényelhető vetítővászon, teremberendezés, vezetékes mikrofon, teremhangosítás, flipchart és projektor.

Hotel Spa Hévíz egy rendezvényhelyszíne a konferenciaterem

 

A gyógyszálloda és  üzleti rendezvényhelyszínről további információk találhatók saját weboldalán >>>


Cikkajánló
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Konferencia, sikerre ítélve!
- Egy igazán „Egyedi” palota egyedi története, mely sötét múltról és büszke jelenről mesél
- Újranyit az Európa Kongresszusi Központ
- NGM-államtitkár: egyre erősebb a magyar turizmus teljesítménye

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing