Hotel Karos Spa - wellness, szálloda és konferenciahelyszín

Zalakaros Magyarország egyik legősibb települése, s egyben legkisebb lélekszámú városa. A térséget romantikus hangulatot árasztó szőlőhegyek és gyümölcsösök, erdők, ligetek, lankás dombok és halastavak övezik. A változatos vidék kerékpárutak, túraútvonalak széles körét kínálja a szabadidejüket aktívan eltölteni szándékozó vendégek részére.

A Hotel Karos Spa ebben az édenkerti környezetben fekszik, 400 m-re Zalakaros központjától. A ****superior besorolású szálloda a luxus, komfort és egyediség minden igényét kielégíti. A 221 szoba felszereltsége és esztétikai megjelenése is híven tükrözi az osztályba sorolás által sugallt színvonalat és minőséget.
A szálloda vendégei a kikapcsolódást és az igazi “Spa” - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő Harmónia Spa wellness részlegen és a Spa Uszoda- és Szaunavilágban ismerhetik meg, ahol akár egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt.

Hotel Karos Spa. Wellness, szálloda és konferenciahelyszín. HOL  Magazin

A Hotel Karos Spa különböző méretű konferencia- és szekciótermei minden igényt kielégítenek. A rendezvényhelyszín munkatársai kínálati palettájukat Vendégeik elképzeléseihez igazítják, legyen szó konferencia, meeting, továbbképzés vagy csapatépítés megszervezéséről!

Csapatépítés után pedig a KIKAPCSOLÓDÁS lehet a főszereplő: a négycsillagos wellness szolgáltatások és uszodavilág; a 2 nagyméretű kültéri és az 5 beltéri úszó- és élménymedence, a termál medence, a jakuzzi, az örvényfürdő, a jégbarlang, a szaunasziget csak Önre vár!

Szakítson a dolgos hétköznapokkal!

Kérje a helyszín személyre szabott konferenciaajánlatát, hogy az Ön csapata számára is emlékezetessé tehessék a szállodákban töltött időt!

Hotel Karos Spa. Wellness, szálloda és konferenciahelyszín. HOL  Magazin

 


SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing