Hotel Fagus – egy új kezdet Sopronban

A Hotel Fagus 2012. november végétől új szakmai vezetéssel a szó valamennyi értelmében újra kitárja kapuit a vendégek előtt! Az új üzemeltető célja (mely nem jogutódja a korábbi üzemeltető cégnek, a Fagus Vagyonkezelő Zrt.-nek), hogy a Fagust visszaemelje az ország legjobb konferenciaszállodái közé, amire a hotel adottságai méltán predesztinálják.

A Lőverek csodás erdei ideális környezetet biztosít az aktív pihenésre vágyóknak. A szálloda parkja nem csak családok zöld oázisa, hanem cégeknek is ideális, egy fárasztó tréning után felfrissülni és mélyet szippantani az oxigén dús soproni levegőből. Amennyiben egy vállalat outdoor csapatépítő programhoz keres helyszínt, a szállodához tartozó botanikus kert és a környező erdők testet és szellemet egyaránt megmozgató tréningek megrendezésére adnak lehetőséget, többek között paintball csatákra, rekeszvár építésre, íjászatra, gps-es kalandtúrára, illetve az igazán bátrak a szálloda 7. emeletéről kötélen ereszkedhetnek le. A Faguson kívül is számtalan program várja a csoportokat, akár a Fertő tavon egy kenutúra, vagy hajnali madárles, esetleg a kitartó vendégek akár egy nap alatt körbe is kerekezhetik a tavat. A szálloda valamennyi program leszervezésében segítséget nyújt és szakképzett trénereket biztosít a cégek mellé igény esetén.

Hotel Fagus. Szálloda és konferencahelyszín az oxigéndús soproni erdőségben. HOL Magazin 2013.

A Hotel Fagus a Dunántúl egyik legnagyobb egy légterű konferenciakapacitásával rendelkező szállodájaként tökéletes helyszínt biztosít konferenciáknak, előadásoknak, tárgyalásoknak, gálavacsoráknak. A modern audiovizuális technika mellett a rendezvények profi lebonyolítására a szálloda szakképzett csapata is garancia. A Linum konferencia terem akár 600 fő befogadására is alkalmas, ugyanakkor 40-50 fős szekcióüléseket vagy szemináriumokat is lehetővé tesz a terem mobilfalakkal történő szekcionálása, tökéletes hangszigeteléssel. A konferencia kapacitás mellé a szálloda 290 férőhellyel rendelkezik, illetve a szomszédos Hotel Lővérrel akár 600 fős konferenciáknak, kongresszusoknak is tud megfelelő feltételeket biztosítani.

Konferenca a Hotel Sopron konferenciaterem együttesében. HOL Magazin 2013.

A Fagus családi rendezvényeknek, különösen esküvőknek is hangulatos helyszín. Gondoljunk csak a botanikus kertben található tavacskára és Vizi színpadra, ami sok boldog házasság kezdetének volt és reméljük, lesz a színtere!

Az ügyfelek pénze fogy, a szállodák barátságosak

A soproni Hotel Fagus az üzemeltető váltás óta számos változás mellett a konferencia szegmens számára is újdonsággal szolgál. Annak ellenére, hogy a szállodák is tapasztalják, hogy az ügyfelek pénze fogy – ahogy a március 19-ei MaReSz Napon is elhangzott-, a növekvő üzemeltetési költségek mellett a Fagus elkötelezte magát a „mi többet adunk” elv mellett. A negatív árverseny helyett inkább ingyenes többletszolgáltatásokat kínál, melyek közül a rendezvény szervezője maga választhatja ki, hogy mit tud a leginkább beilleszteni a konferencia programjába. A lehetséges opciók között van többek között a grátisz wellness hosszabbítás, az ingyenes mélygarázs használat, vagy egy-egy ajándék ital a vendégeknek egy étkezés mellé.

Hotel Fagus, a barátságos szálloda. HOL Magazin 2013.

A MaReSz Napon elhangzott az is, hogy a szállodák arrogánsak, ugyanakkor a szállásadók egyre fontosabbnak tartják azt is, hogy a vendégeknek ne csak a hotel, mint megfogható termék jelentsen élményt, hanem egy kedves mosoly, útbaigazítás, programajánlás, vagy bármilyen segítség, ami dolgozók felől érkezik a vendég irányába. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy a jelenleg is futó Az Év Legbarátságosabb Szállodája versenynek évről évre egyre több résztvevője van. A soproni szállodák között a Hotel Sopron**** és a Hotel Lővér**** jelöltként vesz részt a megmérettetésen, a Hotel Fagus pedig a verseny szakmai támogatója.

A rendezvényszervezők elismeréséhez vezető út a barátságosság és a többletszolgáltatás- a Hotel Fagus konferencia teamje szerint. Természetesen & örömmel

Wellness és konferencia szálloda. Hotel Fagus. HOL Magazin 2013.

Részletek a Szálloda specialista oldalain >>>

Ajánlatkérés, közvetlen kapcsolat >>>

Hotel Fagus. HOL Magazin 2013.

Hotel Fagus. HOL Magazin 2013.

Hotel Fagus. HOL Magazin 2013.


Cikkajánló
- Hajrá immunerősítés!
- Mádi Kúria, a kulcs Tokaj-Hegyalja varázsához
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tavaszi testi-lelki megtisztulás a természet erejével
- Meddőség ellen a természet erejével

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing