Hírességekkel főzhetsz a METRO nyereményjátékában

2018.10.17. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

Nagy sikerrel zajlik a METRO áruházlánc „Csillogtassa meg főzőtudományát” nyereményjátéka, amelyen akciós termékek vásárlásával, kód-és receptfeltöltéssel bárki részt vehet, aki rendelkezik METRO kártyával és szeretne egy híres közéleti szereplővel párban szerepelni egy főzőversenyen. A Mastercard és Maestro bankkártyával fizetők pedig további játékon vehetnek részt, vásárlási utalványokat nyerhetnek és az első 3000, promóciós feltételeket teljesítő vásárló azonnali nyereményt is kap a helyszínen.

Receptverseny: hírességekkel párban versenghetnek a főzőversenyen a legjobb receptek feltöltői

Főzni tudó és szerető közéleti személyiségek is csatlakoztak a kampányhoz, akik a nyereményjáték kiválasztott résztvevőivel párban indulnak majd a 2018. november 30-i főzőversenyen a METRO Gasztroakadémián. Bencsik Emerencia, Csomor Csilla, Hajdú István (Steve), Keleti Andrea, Kovács Katalin, Lajsz András, Nyári Dia és Vágó Piros is készülnek a párbajra, a Sláger FM egész nap élőben tudósít majd az eseményről.

A részvétel feltételei: azok a játékosok, akik legalább nettó 3000 Ft értékben vásárolnak a promócióban szereplő termékekből, és a vásárlás során kapott sorsjegyen található kódot feltöltik a www.metronyerohetek.hu oldalra a feltételeknek megfelelő receptjükkel, értékelésen vesznek részt, ahol a neves zsűri (A zsűritagok: Bernáth József, Gálicz István, Vidák Zoltán) kiválasztja a legjobb 10 recept feltöltőjét, ők vehetnek részt a főzőversenyen. Ketten közös csapatban versenyezhetnek a METRO ajándékcsomagokért, nyolcan pedig hírességekkel párban indulnak az értékes De’Longhi – Kenwood - Braun konyhai kisgépekért a főzőversenyen. A verseny helyszíne a METRO Gasztroakadémia, amely 12 állásos professzionálisan felszerelt tankonyhával és az akadémián oktató séfek közreműködésével várja a nyerteseket és sztárpárjaikat.

Extra Játék: Mastercard bankkártyás fizetés

Azok a METRO kártyával rendelkező vevők, akik a promócióban szereplő termékekből minimum nettó 3000 Ft értékben vásárolnak a METRO áruházakban, Mastercard vagy Maestro bankkártyával fizetnek, és feltöltik a vásárlás során kapott sorsjegy kódját a www.metronyerohetek.hu oldalra, nyereményjátékon vesznek részt, ahol 15 db, bruttó 50 000 Ft- értékű METRO vásárlási utalványt nyerhetnek.

Azonnali nyeremény

Az első 3000 olyan vásárló, aki az adott időszakban a nyereményjátékban résztvevő termékekből minimum nettó 9000 Ft értékben vásárol és Mastercard, vagy Maestro bankkártyával fizet, egy bruttó 1000 Ft értékű METRO vásárlási utalványt vehet át a vevőszolgálaton.

A nyereményjáték 2018. október 22-én zárul, a zsűri döntését követően pedig a szerencsés kiválasztottak 2018. november 30-án mérhetik össze tudásukat a METRO Gasztroakadémián.

Csillogtassa meg főzőtudományát! HOL Magazin 2018.

Háttér információ:

A METRO Gasztroakadémia egyedülálló oktatási központ, ahol egész napos kurzusokon profi és gyakorló séfek aktualizálhatják a tudásukat, a gasztronómiát kedvelő nagyközönség pedig 3-4 órás interaktív főzésen tanulhat alapanyagokról és főzhet elismert szakemberek segítségével, ahol bemutatják a hazai és nemzetközi konyha tradicionális és modern oldalát. Az érdeklődők neves séfek és vendégoktatók segítségével ismerkedhetnek meg a konyhai mesterfogásokkal, illetve a gasztronómia legújabb trendjeivel. A METRO Gasztroakadémián a tréningeket tartó szakemberek többek között már elismert sztár séfek és a Bocuse d’Or hazai döntőjén legjobban teljesítő ambiciózus és fiatal tehetségek közül kerülnek ki.

További információ: www.metronyerohetek.hu, www.metro.hu


Cikkajánló
- 2020/21 az újramuzsikálás évada a Nemzeti Filharmonikusoknál
- Az online térbe költözik a Zöldülők Vására
- Beethovennel a szabadban a mester születésének 250. évfordulóján
- A Séf, aki két menüztetés között lett második a Bocuse d'Oron
- Tokaji Tavasz Tállyán

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing