High-tech pop-up szabadulószoba hívja kalandra a látogatókat

2014.11.12. | Kategóriák: teljes cikkgyűjtemény, Hírek

A jövő rabul ejt. A pop-up szabadulószoba nemkülönben. Különleges játékélmény élhető át november 20. és december 14. között a Westend City Center mellett, ahol ezúttal a legmodernebb, legkorszerűbb háztartási- és szórakoztatóelektronikai berendezések segítségével kell megtalálni a kódokat, tervrajzokat és ezáltal a kivezető utat.

Élni jó. Játszani jó. Rejtélyeket megfejteni jó. Ezek a gondolatok hívták életre azt a különleges év végi meglepetést, amellyel az LG, az egyik legnépszerűbb elektronikai cég kedveskedik a vállalkozó szelleműeknek. Az elmúlt években Magyarországon hatalmas népszerűségre tettek szert az úgynevezett „szabadulós játékok”, amelyben baráti társaságok, csapatok logikai talányok megfejtésével oldhatnak meg feladatokat, legyen szó akár kincsvadászatról, akár bűntény felderítéséről vagy labirintusból való kijutásról. Az első ilyen kaland 2011-ben kelt életre, és, az Exitgames nevű gyűjtőoldal tanúbizonysága szerint mára már több mint 100 hasonló helyszín csábítja az efféle kihívásokra nyitott látogatókat. A november közepétől egy hónapon keresztül elérhető LG Időkapu teljesen új, eddig nem tapasztalt élményt nyújt majd a játékosoknak, hiszen a legkorszerűbb háztartási- és szórakoztatóelektronikai berendezések segítségével kell majd boldogulni a házban, amelyek eleve kifinomult és intelligens felhasználói élményt adnak. A játékban olyan feladatot kapnak az okoseszközök, amelyek a bezárt játékosok kijutását segítik.

A Westend bevásárlóközpont mellett elhelyezett, kamionban felépített, sci-fi tematikájú szabadulószobába 4 fős csoportok jelentkezhetnek majd. Az élő játéknak otthont adó csúcstechnológiájú eszközökkel berendezett ház már a megjelenésével is extra élményt ígér a látogatóknak, és egészen biztos, hogy a bent töltött idő alatt a hétköznapi gondokat elfelejtve, könnyed kikapcsolódásban lesz részük. Ez viszont regisztrációhoz kötött: az élő játékba való belépés egy online fejtörő talányainak megfejtésével indul, ahol a jövőben járva, egy földönkívüli invázió ellen kell megvédeni a Földet.

Pop-up szabadulószoba sz LG-vel. HOL magazin 2014. 

Az LG honlapján és Facebook oldalán elérhető online játék november 17-én startol, és onnantól kezdve egy hónapon keresztül tehetik próbára magukat a vállalkozó kedvűek. Akik az online játékból sikeresen kiszabadulnak, regisztrálhatják magukat a folytatásért az élő játékba, amely november 20. és december 14. között minden nap 12 és 22 óra között várja a játékosokat a Westend City Center Promenádon. Az online és élő élményeken túl a játékosok versenybe szállhatnak az értékes LG termékekért is, amelyek  december 15-én a játék végén kerülnek kisorsolásra.

További hírek a játékról itt:

http://lg.hu/idokapu

http://www.facebook.com/LGMagyarorszag


Cikkajánló
- Par Excellence díjas a badacsonyi Villa Sandahl pincészet
- Gasztroarcok fogtak össze egy szebb Karácsonyért
- Nyolcmilliárdos turisztikai fejlesztés kezdődik Hajdúszoboszlón
- Korhű módon születik újjá romjaiból a Budavári Palotanegyed
- Restaurálták az ország legnagyobb római kori mozaikegyüttesét

SPECIA Kommunikációs Ügynökség 1134 Budapest Botond utca 12. +3630 9994299 info@specia.hu online kommunikáció webmarketing